Byoms Freshen Up - Probiotic Odour Remover - Ecocert - 200 ml

1
Se alle produkter fra Byoms
Varenummer: 59653

Freshen Up naturlig lugtfjerner med probiotika uden tilført parfume

Freshen Up fra Byoms er en revolutionerende lugtfjerner uden parfume med probiotika, der er udviklet til at reducere ubehagelig lugt i dit tøj, sko og andre artikler.

Med den praktiske flaske har du mulighed for at give dit tøj et frisk pust, når du er på farten. 
Med Byoms Freshen Up får du en unik mulighed for at springe en vask over. Det er både sundere for tøjet og miljøet, da du ofte kan nøjes med at genopfriske, pletfjerne eller hænge ud i frisk luft. Du kan endda bruge lugtfjerneren til sengen, sofaen, tæpperne og meget, meget andet. Det er hurtigt og nemt at bruge Byoms imponerende lugtfjerner. 

Spray produktet direkte på tøjet eller skoene. Efter 20 minutter vil de gode bakterier allerede gøre en forskel, så du vil opleve mindre lugt. Når der er gået 24 timer, vil du have den fulde effekt, som kan vare i helt op til otte dage. Du kan endda bruge sprayen præventivt, hvis du vil undgå at lugt i tøjet opstår. Vores lugtfjerner modvirker alle former for intime lugte, der kan være til stor gene i hverdagen.

Byoms Freshen Up er for dig, der forventer lidt ekstra af dine lugtfjernerprodukter. Flaske og etiket er lavet af 100 % genbrugt plastik. Produktet findes i 3 størrelser – 100 ml, 200 ml og 400 ml.

99,6 % af ingredienserne er af naturlig oprindelse.

Anvendelse

Spray på tekstiler i hjemmet der lugter, så som puslepladsen, ammepuden, hundekurven eller sofaen og lad de gode bakterier gøre det hårde arbejde. Allerede efter 20 minutter vil den dårlige lugt være aftaget. Den fulde virkning opnås efter ca. 24 timer. Effekten varer i op til 8 dage. Ved særligt grelle tilfælde kan man med fordel gentage dagligt i 3-5 dage eller vaske udstyr eller tøj i byoms SENSITIVE LAUNDRY LIQUID. 

Indhold: 200 ml

Ingredienser:

Vand, Alkoholer, Zinc Ricinoleate, Sekvestranter, Opløsningsmidler, Denatureringsmiddel, Zinklactat, Maltodextrin, Mikroorganismer

Se alle produkter fra Byoms
Varenummer: 59653

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.