Hickap

39 Produkt(er)

Bag om HICKAP

Hickap blev grundlagt i 2016 af beautyinfluent Wilma Holmqvist. Wilma Holmqvist har en vision om at sælge veganske makeup-og plejeprodukter, som vil give din hud en fornyet glød og udstråling.

Hickap er et hurtigvoksende svensk brand, hvis mission er at muliggøre en stressfri skønhedsrutine ved at skabe produkter, som folk kan bruge med god samvittighed. Målet for Hickap er at sætte en ny standard blandt skandinaviske skønhedsmærker, når det kommer til kvalitet, følelse og resultater.

Hickap har på rekordtid vokset sig stærkere over de sidste seks år, og sigter nu mod at skalere internationalt, for at udvide deres mission om at hudpleje og makeup skal være forbundet med glæde og ikke være noget man stresser sig igennem.

Hickap bronze glow

Hvis der er noget som Hickap er fænomenale til, så er det at skabe produkter, som giver en masse glød. Hickap bronze glow serum giver dig en strålende glød og et friskt udseende som fremhæver din skønhed og giver en jævn ensartet hudtone. Hickap bronze glow serum har lysreflekterende pigmenter og et nøje udvalg af ingredienser, for at sikre intens fugttilførsel og langvarig glød. 

Hickap bronze glow lave og høje molekylære hyaluronsyre arbejder sammen for at fugte huden i dybden og bevare dens smukke glød i længere tid. Desuden indeholder Hickap bronze glow serum det unikke glykoprotein Marint Antarcticine, som er kendt for at genopbygge og styrke huden, samt fremme produktionen af kollagen og elastin. Påfør Hickap bronze glow serum både morgen og aften for et vedvarende glow.

Hickap bronze glow priming moisturizer

Hvis du virkelig gerne vil optimere gløden i dit ansigt, så vil Hickap Bronze Glow Priming Moisturizer være et godt valg. Hickap Bronze Glow Priming Moisturizer er et multifunktionelt produkt, der både fungerer som en dagcreme og en primer. Hickap Bronze Glow Priming Moisturizer tilfører en smuk glød og en jævn hudtone; og netop derfor er Hickap bronze glow priming moisturizer et perfekt grundlag for din makeup. Den farvede creme indeholder Hickap signaturblanding af lav- og højmolekylær hyaluronsyre, der fugter i dybden, så huden får en perfekt glød. Hickap Bronze Glow Priming Moisturizer kan blandes sammen med din foundation for at tilføre ekstra fugt og glød.

Hickap setting spray

Dette multifunktionelle produkt fra Hickap fungerer både som primer og setting spray. Hickap Prime Setting Spray efterlader en mat finish og fikserer samtidig din makeup, så den kan modstå både vejr, vind og sved. Derudover virker produktet beskyttende og er udviklet til at reducere porernes synlighed. Ingredienserne inkluderer bl.a. grøn kaviar, der hjælper med at opretholde hudens fugtniveau hele dagen eller natten. Hickap setting spray kan nemt sprayes på ansigtet.


Hos Med24.dk finder du altid gode priser og tilbud på HICKAP produkter. Vi stræber efter hurtig levering, så du nemt og enkelt kan nyde godt af dine nye veganske beauty produkter!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.