Hedrin

7 Produkt(er)

Hedrin er god ved børn - virkelig hård ved lus

Til tider kan det virke fuldkommen umuligt at komme lusene til livs, men heldigvis findes der et enkelt, allergivenligt og yderst effektivt middel, som både kan bekæmpe og forebygge lus hos dig og dine børn.  

Hedrin - Børnenes lusekur

Hedrin er en allergimærket, yderst virkningsfuld beskyttelse og behandling mod lus og æg. Det populære brand tilbyder fire forskellige produkter, der er så milde, at de kan anvendes af gravide, ammende og børn helt fra 6 måneders alderen.

Med Hedrin er der sågar ingen risiko for resistens, da midlet har en fysisk virkningsmekanisme! Produkterne kan derfor benyttes lige så ofte, som man ønsker, eller har behov for.  

Lusebehandling der virker

Der har længe været snak om resistente lus og undersøgelser, hvorpå modstandsdygtige lus, i forbindelse med brug af toksiske lægemidler, er blevet fundet. Toksiske lusemidler indeholder forskellige former for insektgifte, der er i stand til af slå lusene ihjel.

Over tid vil lusene blive modstandsdygtige overfor den pågældende type af giftstof, og lægemidlet vil derfor blive virkningsløst.

Alle Hedrins produkter virker fysisk på lusene, ved at de kapsler dem ind rent fysisk. Midlet gør derfor, at lusene er ude af stand til at udvikle resistens overfor produktet. Det betyder samtidig, at i trygt kan anvende Hedrin i familien – lige så ofte i vil, og så snart i har behov for det – for det virker gang på gang! 

De fire Hedrin® produkter

Hedrin har fire veldokumenterede og skånsomme produkter, som vi forhandler i vores sortiment. De er alle karakteriseret med hver sin unikke farve, så du nemt kan kende forskel på det foretrukne lusemiddel.  

Hedrin Once

Hedrin Once kan genkendes ved sin røde farve. Det er den perfekte løsning til jer, der gerne vil have det hele overstået en gang for alle! Lusekuren dræber både lus og æg på en gang, og gør jer derfor fri for den efterfølgende genbehandling. Du kan finde den både som gel og Hedrin spray.  

Hedrin Protect and Go

Hedrin protect & go besidder en unik kongeblå farve. Midlet kan blandt andet anvendes, når rygtet spreder sig om, at der er lus i omgang, og du vil undgå smitte. Produktet skal blot tilføres ved enkelte spray i hårbunden og så dræbes og forbygges lus samtidig med at håret plejes. 

Hedrin Treat and Go

Det er stort set ikke til at tage fejl af Hedrin treat & go med dens markante gule farve.  Med denne lusekur fra Hedrin behøves du ikke at tænke på at foretage behandlingen nu og her. Moussen kan nemlig hurtigt fordeles i håret og vaskes ud indenfor et døgn! Det har aldrig været nemmere at bekæmpe lus. 

Allergimærkning – for din trygheds skyld

Mange har problemer med alt fra allergi, overfølsomhed samt hudirritation i forbindelse med bestemte stoffer. Det kan til tider være svært at gennemskue, hvilke stoffer man skal undgå, og om de overhovedet er at finde i det produkt, du har i hånden. 

Med Hedrin slipper i derfor for alt besværet på flere punkter. Ethvert produkt fra brandet er nemlig mærket med AllergyCertified, som er den internationale allergicertificering.  

Hedrin er fri for: 

  • Skadelige kemikalier
  • Insektgift
  • Parfume
  • Parabener

Køb Hedrin lusebehandling hos Med24.dk

Er du træt af, at det kribler og krabler i hovedbunden, når der er uventet besøg fra lus? Så er det på tide at gribe fat i Hedrin. Hedrin tager nemlig hurtigt og effektiv hånd om dit luseproblem! Alt fra hovedlus og luseæg bekæmpes og forebygges på en og samme tid. 

Hos Med24.dk finder du Hedrin i alle 4 udgaver til gode priser. Vi tilbyder både mulighed for fri fragt og hurtig levering, så du inden længe kan få vækket lusene til livs.  

Se resten af vores sortiment mod lus her

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.