Happy Hair


Hvad end du ønsker at bruge dit hårtilbehør som et praktisk redskab til opsætning af håret eller som et hårsmykke, der kan pifte dit outfit op, kan du finde dine håraccessories i Happy Hair-serien. Læs mere om ”Happy Hair” lige her.

75 Produkt(er)

Happy Hair – håraccessories til enhver smag

En farverig hårklemme eller en matchende elastik kan ofte være prikken over i’et, når du vil skabe et gennemført look. Happy Hair-serien inkluderer diverse hårklemmer, elastikker og kamme i forskellige farver, størrelser og former, så du kan finde dét tilbehør, der passer til dig og din stil. 

Happy elastikker

Elastikkerne fra Happy er både til dig, der ønsker en praktisk elastik, der kan holde håret eller til dig, der vil bruge elastikken som et ekstra ”smykke”, der giver lidt ekstra til det samlede look. De snoede elastikker fra Happy er særligt velegnet til dig med tykt hår, da den kraftige elastik holder håret ekstra godt og ikke bliver løse med tiden. Derudover findes også tyndere elastikker med diverse glimmer- og sløjfedetaljer, som er velegnet til dig, der blot vil pifte outfittet op.

Happy hårklemmer

Hårklemmerne er gennem de sidste år blevet et populært hårtilbehør – og det forstår vi godt! Hårklemmer er nemlig både smukke samtidig med, at de er utrolig praktiske, når du hurtigt vil opsætte sit hår og få det til at holde i lang tid.

Valg af den rigtige hårklemme

Hårklemmerne kommer i forskellige farver, former og størrelser. Hovedreglen er, at jo tykkere og længere hår, du har, jo større hårklemme skal du gå efter, hvis du ønsker at opsætte hele håret. Hvis du har tykt og langt hår, men blot foretrækker at opsætte nogle totter, kan du dog med fordel vælge en mindre klemme. Nogle af hårklemmerne fra Happy er lavet med en ekstra række af ”tænder”, som gør, at de hænger bedre fast i håret og er derfor ideelle til dig, der har meget glat hår og har brug for, at hårklemmerne har et bedre greb i håret.

Hvordan sætter man en hårklemme i?

Der findes utallige måder at bruge din hårklemme på. Måske ønsker du et opsætte hele håret, eller måske ønsker du at opsætte nogle totter, mens resten af håret hænger løst. Du kan finde forskellige guides på både platforme som Youtube, TikTok og Google, som viser dig forskellige guides og tutorials til håropsætning med klemmer.


Gå på jagt i det spændende og varierende udvalg af produkter fra vores eget mærke, Happy. Vi tilbyder produkter i en god kvalitet til en overkommelig pris.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.