Happy Basic


Happy Basic-serien er en del af vores eget mærke, Happy, som tilbyder produkter i en god kvalitet til en rimelig pris. Happy Basic tilbyder basisvarer såsom vatpinde og vatrondeller, som er essentielle i din daglige rutine. Læs mere om ”Happy Basic” lige her

6 Produkt(er)

Basisvarer fra vores eget mærke ”Happy”

Basisvarer er varer, som er essentielle og nødvendige i din daglige hud- eller hårplejerutine, og som du bruger igen og igen. Et eksempel på dette er for mange vatpinde og vatrondeller, som både kan bruges til fjernelse af makeup, rens af ører samt andre hverdagsformål.

Når det er et produkt, du bruger igen og igen, er det vigtigt, at både kvalitet og pris er i orden – og det kan basisvarerne fra ”Happy” siges at leve op til. Vatpindene og -rondellerne er produceret i god kvalitet og har en pris, hvor alle kan følge med. Udover den gode kvalitet findes vatrondellerne både i en maxi- og kvadratisk variant, så du kan finde dén type, der dækker netop dine behov. Vatpindene findes også både som de almindelige, velkendte vatpinde og i en sikkerheds-variant, som er ekstra velegnet til babyer grundet den bredere facon.


Gå på jagt i det spændende og varierende udvalg af produkter fra vores eget mærke, Happy. Vi tilbyder produkter i en god kvalitet til en overkommelig pris.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.