Hairburst

Hairburst har udviklet alt fra shampoo til hårvitaminer til øjenvippeserum med ét formål: at fremme en sundere, længere og fyldigere hårvækst. Hairburst er derfor det perfekte valg, hvis du ønsker et sundere og længere hår. Læs mere om Hairburst her!

20 Produkt(er)

Opnå sundere og stærkere hår med Hairburst

Er du træt af dit flade, tynde hår, der hurtigt knækker og ønsker mere volumen og styrke? Hairburst har udviklet alt fra shampoo og hårvitaminer til lash and brow serum med fokus på at fremme en sundere, længere og fyldigere hårvækst. Hårplejeprodukterne og vitaminerne er beriget med ingredienser, der modvirker og omvender hårtab og hjælper med at genvinde både styrke og volumen i dit hår.

Hvad skyldes hårtab?

Selvom du højst sandsynligt ikke opdager det, fælder du mellem 50 og 100 hår om dagen, hvilket er fuldkommen normalt. Dog er det ikke unormalt, at du i perioder af dit liv vil opleve, at du taber mere hår, end du plejer. Årsagerne kan være mange, men typisk vil det stå på i en kortere periode og derefter normalisere sig. 

Nogle af årsagerne til øget hårtab kan dog være:

  • Hormonelle forandringer
  • Stress
  • Infektioner
  • Autoimmun sygdom (pletskaldethed)
  • Graviditet
  • Arvelighed
  • Nogle former for medicin

De fleste mænd og kvinder uanset alder kan blive enormt frustrerede, når de oplever, at håret langsomt begynder at blive tyndere og falde af – men det kan Hairburst heldigvis gøre noget ved!

Videnskaben bag Hairburst

Hair Burst har specialiseret sig i at udvikle hårpleje- og stylingprodukter, som fremmer hårvæksten og resulterer i et sundere og mere velplejet hår. Hvad end det er Hairburst Hair Vitamins eller Hairburst Shampoo for Longer and Stronger hair, er hårplejeprodukterne videnskabeligt formuleret og indeholder en effektiv blanding af essentielle vitaminer og mineraler, som dit hår vil elske. Nøgleingredienserne i hårvitaminerne fra Hairburst er f.eks. biotin, selen og zink, som netop bidrager til vedligeholdelsen af et normalt hår og hud.

Bredt sortiment – fra hårvitaminer til shampoo til lash and brow serum

Hos Med24.dk tilbyder vi en bred vifte af de lækre og nærende hårplejeprodukter fra Hairburst. Vores sortiment inkluderer bl.a.: 

Hairburst shampoo for longer and stronger hair

Hairburst Shampoo for Longer & Stronger Hair er med sin nærende formel med til at forhindre hårtab, mens den skaber et optimalt miljø for bedre hårvækst. Hairburst Shampoo for Longer & Stronger Hair er bl.a. beriget med hydrolyseret hvedeprotein, hvilket nemt trænger ind i hårstrået og har evnen til at tiltrække og fastholde fugt samt giver dit hår ekstra fylde, løft og volumen.

Hair Burst lash and brow serum

Hairburst Lash & Brow Enhancing Serum indeholder kraftfulde og næringsrige ingredienser som rødkløverekstrakt, natriumhyaluronat og rinusolie, som vil forbedre og optimere dine tynde, korte eller sparsomme bryn og vipper.

Hairburst Healthy Hair Vitamins

De populære hair vitamins fra Hairburst er udviklet med ingredienser, der er essentielle for vedligeholdelsen af en sund hårvækst og forhindring af hårtab, så du opnår dit drømmelook og -længde. Nogle kunder kan se resultater på så lidt som to uger!


Vil du styrke og pleje dit hår samt forebygge hårtab? Køb de lækre hårplejeprodukter, hårvitaminer og serum fra Hairburst hos Med24.dk. Altid nem og hurtig levering.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.