Krøllejern

Find det bedste krøllejern til dit hår, hvad enten du har tyndt, tykt, langt eller kort hår. Udvalget er bredt, hvor du både finder krøllejern fra bl.a. HH Simonsen og Remington. 

Bliv klogere på krøllejern | Find det bedste krøllejern | Guide til krøllejern

24 Produkt(er)

Krøllejern til smuk og sund styling af dit hår

Krøllejernet er et fantastisk stylingjern, som kan give dig smukke lokker med holdbare krøller, der passer til enhver lejlighed. Med et krøllejern kan du style dit hår lige som du ønsker. Er du til store, bløde, faste, naturlige eller små krøller - der er et hav af muligheder, og valget er dit!  

Et hurtigt og effektivt krøllejern er uundværligt, så du nemt og enkelt kan blive klar til at komme ud ad døren. Derfor har vi hos Med24.dk et stort udvalg af gode og billige krøllejern, der på ingen tid forvandler dit hår. Måske du trænger til et nyt krøllejern, eller altid har drømt om store, bløde krøller - tøv ikke, for et krøllejern er nemt at bruge og kan redde enhver dårlig hår-dag. 

Du har sikkert hørt om de skadelige effekter, et krøllejern kan have på dit hår, men hos Med24.dk kan du finde en masse skønne krøllejern med keramisk belægning, som beskytter dit hår. Så behøver du ikke bekymre dig om slidt og kruset hår - ønsker du ekstra varmebeskyttelse, kan du prøve heat protection. De keramiske krøllejern beskytter ikke kun dit hår, de efterlader det også med en glansfuld finish. 


Hvilket krøllejern skal du vælge?

Der findes et hav af forskellige krøllejern, så vi forstår godt, at det kan være svært for dig at finde det bedste krøllejern til dit hår. Hos Med24.dk kan du finde krøllejern til alle hårtyper og styles. Vi har krøllejern til:  

 • Små krøller
 • Bløde krøller
 • Store krøller
 • Slangekrøller
 • Løse krøller
 • Langt hår
 • Kort hår
 • Tykt hår
 • Tyndt og fint hår

Krøllerne varierer afhængigt af størrelsen på dit krøllejern, og er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, så læs med her. 

Ønsker du store og bløde krøller, skal du tilføje et tykt krøllejern med en store diameter på 25mm eller 38mm til din indkøbskurv. Er du mere til de små og faste krøller, så er et tyndt krøllejern med en diameter på 19mm eller 13mm, det bedste valg for dig - disse er også ideelle til dig, der leder efter et krøllejern til kort hår. Du kan også prøve curler, som ligesom krøllejernet giver dig smukke og holdbare krøller. 

Elsker du at eksperimentere med dit hår og prøve nye styles, så skal du købe et krøllejern med forskellige størrelser, som både kan lave store naturlige bølger og små krøller. Med et kegleformet krøllejern slipper du altså for at have flere krøllejern i forskellige størrelse liggende i skuffen.  

Hvilket krøllejern der er det bedste og nemmeste for dig og dit hår afhænger af, hvilke resultater du går efter, men ligegyldigt hvilket krøllejern du vælger, vil du opleve krøller, der holder formen - især hvis du afslutter med en hårspray.

Remington

Remington er et kvalitetsdygtigt brand, der bl.a. tilbyder elektriske krøllejern og curlere til både kort og langt hår. Med vores brede udvalg af Remington krøllejern kan du nemt finde et godt krøllejern, der laver flotte krøller. Prøv fx: 

 • Remington Pro Big Curl Krøllejern CI5538 - et krøllejern til store krøller 38mm
 • Remington Pro Spiral Curl Krøllejern CI5519 - 19mm tromle til små fine krøller i fx kort hår
 • Remington Pro-Sleek & Curl - et glattejern og krøllejern i et

Flere af Remingtons krøllejern er bedst i test, og derfor kan vi varmt anbefale Remington - mon ikke du kan finde det bedste krøllejern til dit hår. 

I vores udvalg finder du derudover også skønne HH Simonsen krøllejern, der er af bedste dansk kvalitet og giver smukke professionelle looks.


Guide – hvordan bruges et krøllejern?

Hos Med24.dk vil vi guide dig til, hvordan du bruger et krøllejern, så du er 100% klar til vellykkede, holdbare og smukke krøller, når krøllejernet bliver leveret foran din dør. 

 • Indsæt temperaturen på krøllejernet, så det passer bedst til dit hår og styling
 • Lad krøllejernet varme godt op – vi har krøllejern, der opnår den ønskede temperatur på blot 15-30 sekunder!
 • Sikre dig at håret er tørt, før du begynder at krølle med krøllejernet
 • Påfør heat protection så håret bliver ekstra beskyttet overfor varmen fra krøllejernet
 • Del håret i sektioner – små sektioner for små, faste krøller og større sektioner for store, bløde krøller
 • Sno håret om krøllejernet og vent i et par sekunder - tiden afhænger af hvor store sektioner, håret er delt i
 • Lad krøllerne køle helt af og afslut med en hårspray, så de holder hele dagen

Ville du læse mere om, hvordan du bruger et krøllejern? Hop ind på et specifikt krøllejern, der vækker din interesse – her har vi beskrevet, hvordan hvert enkelt krøllejern skal bruges. 


Køb krøllejern hos Med24.dk

Find det bedste krøllejern online hos Med24.dk, hvor der løbende vil være tilbud, så du nemt og billigt kan finde et krøllejern, der passer til dit hår. Vi har hurtig levering, så du ikke skal vente længe på de fantastiske krøllejern. 

Pil til topppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.