Yummi Haircare Grow and Glow Serum - 100 ml.

1
Se alle produkter fra Yummi Haircare
Varenummer: 45904

Yummi Haircare Grow and Glow Serum til tyndt hår og følsom hovedbund

Med Yummi Haircares Grow and Glow Serum kan du vinke farvel til tyndt hår og en ubalanceret hovedbund. De unikke sammensatte ingredienser stimulerer hovedbundens mikroflora og sætter gang i hårvæksten. Her er der blandt andet tale om frugt ekstrakter der giver en let exfoliering af hovedbunden. Derudover indeholder serummet Amaranthus Candstus Seed Ekstrakt, der blandt andet bidrager til at øge diameteren på hvert hårstrå. Serummet er unisex og kan derfor anvendes af både kvinder og mænd. Og så har den en mild og frisk duft af citrus.

Studier har vist at ingredienset Capilla Longa har påvist op til 89% reduktion af hårtab og op til 52% stigning af hårtæthed efter 90-150 dages forbrug. Derudover har Amaranthus Candstus Seed Ekstrak vist sig at øge diameteren på hårstrået med op til 11.3%.

Fordele ved Yummi Haircare Grow and Glow Serum:

  • Aktiverer hårvækst
  • Reparerer hårstråets overflade
  • Giver glans
  • Eksfolierer hårbunden
  • Sørger for balance i hovedbunden
  • Afhjælper fedtet hovedbund
  • Mindsker hårtab

Anvendelse:

Serummet sprøjtes i håret tæt ved hovedbunden de steder man ønsker effekt. Produktet kan anvendes i både vådt og tørt hår. Produktet er unisex.


Indeholder: 100 ml.

Amodimethicone, Hydroxypropyl Guar, Trideceth-9, Propylene Gycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Panthenol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Tocopherol, Benzophenone-4, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Citric Acid, Limonene, Benzyl Salicylate, Parfum.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.