Hårelastikker & Scrunchies

Med hårelastikker kan du style og sætte dit hår på mange forskellige måde. Du kan både få hårelastikker og scrunchies i flotte farver eller neutrale, som matcher dit naturlige hår. Læs mere om hårelastikker her

133 Produkt(er)

Hårelastikker - Et uundværligt redskab i hverdagen

Hårelastikker kommer i mange størrelser og farver, og når det kommer til håropsætning, er mulighederne nærmest uendelige. Med nogle gode hårelastikker kan du sætte dit hår på mange forskellige måde alt efter, hvad du lige føler for. Det er dog vigtigt, at din hårelastik er stærk nok til at holde dit hår, i den ønskede frisure. 

Små hårelastikker - Disse er gode og nemme at bruge, hvis du f.eks. skal lave en eller flere fletninger i dit hår. Her er små elastikker af silikone særligt velegnet, da de også er mindre synlige og derfor ekstra gode, hvis du er ude i mere avancerede opsætninger. Små elastikker er gode til et tyndere hår, så de ikke kommer til at virke for voldsomme. 

Almindelige størrelse hårelastikker - Denne størrelse bliver ofte brugt til hestehaler eller en lille knold, og kan holde både på tyndt og tykt hår. Dog kan det være mere fordelagtigt med en scrunchie, hvis du skal lave en knold i tykt hår. 

Store hårelastikker og scrunchies – Alt efter, hvor tykt dit hår er, kan det være nødvendigt med en stor hårelastik som en scrunchie for at holde ordentlig på håret. For små hårelastikker vil ikke kunne holde dit tykke hår, og vil falde ud, da det hurtigt mister taget på håret. Her er scrunchies særligt gode til at holde på det tykke hår. 


Scrunchie – En ekstra dekorativt hårelastik

En scrunchie er en stor hårelastik med ekstra dekorativt stof omkring sig, som giver ekstra fylde i dit hår. Scrunchies fås med mange forskellige mønstre og smukke farver. Så hvis du gerne vil tilføje et ekstra pift til dit outfit, kan du kombinere det med en scrunchie. 

Scrunchies er et flot alternativ til almindelige hårelastikker, og så er de nemme at bruge, lige meget om det er til en hestehale eller en knold. Du kan både bruge en scrunchie alene eller ovenpå en anden hårelastik som dekoration.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.