GOYOGI


Hos GOYOGI er de selv yogier og gennem mange års samtaler og interaktioner med yogier af alle typer, har de fremdyrket en viden, som gør dem til eksperter. 
Med Signature Yoga Mat får du en måtte med et fantastisk ‘grip’, der sørger for at du står sikkert og fast på selv de udfordrende stillinger som et vinyasa flow eller en Hatha klasse måtte byde på. Med yoga props i økologisk bomuld og kork får du støtte og hjælp til smidighed og fleksibilitet og med Cork Yoga Mat er du klar til de ekstra svedige klasser som fx Bikram eller Hot Yoga. 

24 Produkt(er)

GOYOGI - Yoga udstyr med fokus på kvalitet og æstetik. Kom godt fra start og skab et smukt og roligt rum for din yoga praksis og træning.

GOYOGI har en mission om at støtte dig og skabe det bedste yoga udstyr, så du kan forløse dit fulde potentiale og nyde de mange fordele ved din yogapraksis. Uanset hvilken type yogi du er, erfaren eller nysgerrig, har GOYOGI udstyret, som passer til din praksis og dit nuværende udgangspunkt

Nøgleordet er balance

Mindfulness og yoga har stor effekt på både dit mentale og fysiske velvære. Og har du ikke allerede inkorporeret dem som en del af din hverdag, er det måske værd at overveje. GOYOGI har mange års erfaring med yoga udstyr og de har talt med yogier og yoginier i alle størrelser, former og erfaringsniveauer. Det er på det grundlag, at GOYOGI har udviklet og skabt serien af naturgummi måtter, meditationspuder og bolsters i økologisk bomuld, samt diverse props i naturligt kork som er til stor hjælp og gavn i enhver yoga- og meditationspraksis.

En (sol)hilsen til fremtiden

GOYOGI udvikler produkter af super god kvalitet og med bæredygtighed for øje. Holdbarhed, styrke og gode materialer er alfa og omega for udviklingen af nye kollektioner, og de er stolte af at kunne forsyne yogier i hele verden med holdbare højkvalitetsprodukter, som vil støtte dem i deres yogapraksis i mange år fremover. For GOYOGI er holdbarhed en stor faktor når de taler bæredygtighed. Derfor vil GOYOGIs kollektioner, hvad enten det er udstyr eller fremtidige tøjkollektioner, passe ind i begrebet 'slow fashion'. Et koncept, der fokuserer på kvalitet, godt design og holdbarhed. Det er også derfor, at GOYOGIs meditationspuder og måtter er skabt i monokrome og rolige farver – inspireret af den nordiske designtradition og natur. Puder og udstyr skal passe smukt ind i både dit hjem og i det moderne yoga studio, og have et funktionelt og stilrent design.

GOYOGI er:

  • yogaudstyr af høj kvalitet så du kommer godt fra start og ikke behøver skifte udstyr ofte og unødigt.
  • en smuk balance mellem æstetik, funktionalitet og kvalitet.
  • et dansk brand drevet af kvinder fra to generationer, men med samme mål: At skabe awareness omkring yogaen og udbrede kendskabet til dens mange positive effekter på både krop og sind
  • et særligt valg du træffer, som giver dig dansk design og kvalitet og hvor du samtidig er med til at støtte vores fond; YOGA FOR YOUTH.
  • gode materialer som naturgummi, økologisk bomuld, hør, boghvedeskaller, kork m.m.

Yoga og mindfulness for din fysiske og mentale sundhed:

Yogaen og dens asana-system er bygget til at skabe en dynamisk og rolig balance mellem krop og sind. Den moderne videnskab har i mange år udforsket og kortlagt effekterne af yogaens systematiske træning af både krop og sind og kan efterhånden fastslå en række gavnlige effekter som; Stress reducering, lavere blodtryk, bedre balance og fleksibilitet, større selvværd, mere energi og endda lindring af både fysiske og psykiske lidelser som kroniske smerter, diabetes, angst og depression.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.