Gosh Primer

I GOSH Face-serien finder du et stort udvalg af effektive og udglattende makeup primers. En primer fungerer som en base, der kan bruges alene eller under makeup for en ensartet hud. Derudover udfylder primeren fine linjer og store porrer. Se de mange GOSH primere og læs mere om, hvordan du bruger dem her! 

Hvad er en primer? | Hvilken GOSH Primer skal jeg vælge?

10 Produkt(er)

GOSH Copenhagen – læs alt om det spændende mærke

Danske GOSH Copenhagen har i mange år været blandt de mest populære skønhedsbrands herhjemme. Siden 1940’erne har GOSH Copenhagen skabt en bred række af foundations, primers, og meget mere inddelt i GOSH Face, GOSH Eyes og GOSH Lips. I dag sælges GOSH-produkterne i mere end 80 lande verden over. GOSH producerer forsat 70% af deres sortiment i Danmark, mens de resterende 30% produceres i andre lande indenfor EU. 


Hvad er en primer?

GOSH har et stort udvalg af fantastiske primers. En primer kan bruges oven på din dagcreme og inden din foundation – men du kan også nemt bruge den uden noget ovenpå. Primeren er med til at gøre din hud glattere, mere ensartet i tone og tekstur, ligesom den minimerer synligheden af linjer og porer i huden.  

En god primer er med andre ord essentiel i din makeup-rutine, så din makeup holder hele aftenen. Udover en primer til ansigtet, er flere også glade for øjenskygge primer, der forlænger holdbarheden af makeup ved øjnene. 


Hvilken GOSH Primer skal jeg vælge?

GOSH har et stort udvalg af primere, der passer til forskellige hudtyper. Du kan vælge mellem farvede primere, der bruges som en ensartet base, eller en GOSH primer målrettet særlige problematikker. Dette kunne eksempelvis være rynker eller forurening udefra. Læs mere om de mest populære GOSH primere her! 

GOSH farvet primer

Vil du gerne have en mere ensartet hud uden at skulle bb-cream eller foundation? Bruger du en GOSH primer med små farvepigmenter, kan du nemt få en mere ensartet og velnæret hud. 

Den populære GOSH Primer Plus+ Chameleon er en innovativ primer, som tilpasser sig din hudtone og beskytter mod ydre forurening. De små pigmenter i GOSH primeren frigøres, når du putter den på huden, hvor den tilpasser sig hudfarven. 

Det spændende CITYGUARD+ kompleks skærmer huden mod forurening fra miljøet og beskytter mod frie radikaler. Selvom denne GOSH-primer har farve, kan du med fordel bruge den under din foundation. 

Alternativt kan du benytte GOSH Chameleon Primer Anti-Wrinkle, hvis du ønsker en primer med anti-aging egenskaber. Den parfumefri og veganske primer er tilsat antioxidanter og fugtgivende ingredienser, som beskytter huden mod tidlig aldring. Derudover minimerer den lækre GOSH primer synlige linjer og rynker. 

Primer til din hudtype

GOSH primers er velegnet til mange forskellige hudtyper. Har du moden hud, kan du f.eks. prøve Velvet Touch Foundation Primer Anti Wrinkle, der effektivt udglatter ujævn og rynken hud. Har du derimod problemer med fedtet hud, kan du benytte den nærende og forfriskende GOSH Primer Plus+ Hydration. 

Du kan altid læse mere om de forskellige GOSH primers på de enkelte produkter, så du nemmere kan vælge den rette primer til din hud. 

pil til toppen gosh primer med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.