Gosh Læbestift

Prøv de smukke læbestifter fra GOSH Copenhagen, der findes i mange forskellige farver, så du kan finde den bedste GOSH læbestift til dine læber. GOSH har både skinnende, matte, holdbare og billige læbestifter - Læs mere og find din favorit! 

Hvem er GOSH? | Holdbare læbestifter | Guide: hvilken farve? | Udvalget hos Med24.dk  

18 Produkt(er)

Hvem er GOSH Copenhagen?

GOSH Copenhagen er et dansk brand, der i over 70 år har produceret makeup og kosmetik af høj kvalitet til overkommelige priser. Produktionen sker på GOSHs egen fabrik her i Danmark, hvor de sætter en dyd i at følge tidens tendenser og forbrugerens ønsker. Derfor er flere af produkterne fra GOSH allergicertificeret, veganske og parfumefri, så du trygt og nemt kan træffe det bedste valg for din hud og miljøet. Du har længe kunne finde GOSH makeup på butikshylderne, men nu kan du også købe de danske makeup-produkter online hos Med24.dk. Med GOSH Copenhagens store udvalg kan du finde makeup til enhver lejlighed, så du hurtigt og nemt blive klar til både hverdag og fest. 


Læbestift der holder hele dagen

Er du træt af læbestifter, der smitter af, og leder du efter en god læbestift, der holder hele dagen? Med læbestifterne for GOSH er du sikret flotte læber hele dagen, da flere af læbeprodukterne har en ekstra holdbar formular, så du kan tage til fest, på arbejde eller i skole uden bekymring. Du kan vælge mellem en masse forskellige farver - hvad enten du er til en dramatisk mørkerød læbestift eller den naturlige nude læbestift, så har GOSH den bedste læbestift til dig og dine ønsker. Du finder også matte læbestifter, herunder den populære GOSH Velvet Touch Lipstick, og glamourøse lip glosses - en flydende læbestift der efterlader læberne smukke og skinnende. 

Hvilken farve læbestift skal du vælge?

Med de mange forskellige farver forstår vi godt, at det kan være svært at vælge den læbestift farve, der passer bedst til dig. Vi har lavet en læbestift farve guide, som kan hjælpe dig med at finde farven på din næste læbestift: 

Til dig med varm hudtone: 

 • Brunlige læbestifter
 • Ferskenfarvet læbestift
 • Gyldne læbestifter
 • Rød læbestift - især postkasserød
 • Pink læbestift - særligt glansfulde og varme

Til dig med kølig hudtoner: 

 • Lyserød læbestift
 • Bærfarvet læbestifter
 • Blå læbestift
 • Lilla læbestift

Den vigtigste huskeregel, når du skal finde den bedste læbestift til din hudtone, er, at farven på læbestiften skal matche din hudtone. Har du en kølig hudtone, er de kølige læbestifter det bedste valg, og har du modsat en varm hudtone, klæder de varme farver bedst dine læber.  


GOSH læbestift - udvalget hos Med24.dk

Hos Med24.dk har vi et bredt udvalg af GOSH læbestifter - du finder både skinnende lip glosses, matte læbestifter, lyserøde læbestifter, nude læbestifter samt lipliner for en skarp finish. 

GOSH Velvet Touch Lipstick

Denne læbestift er til dig, der leder efter en klassiske læbestift, der holder hele dagen. Velvet Touch Lipstick er en mat læbestift, der blødgør din læber og er nem at påføre. Du kan vælge mellem 11 forskellige farver, der strækker sig fra en klassisk mat rød læbestift til en metallisk lilla læbestift. Med GOSH Velvet Touch Lipstick får du en billig læbestift, hvis rige og pigmenteret formular giver dig de smukkeste læber. 

Lip Gloss fra GOSH

Du finder både GOSH Lumi Lips og GOSH Lip Gloss i vores udvalg, og de glansfulde læbeprodukter giver en perfekt finish til dit makeup-look. Lip glosserne holder hele dagen og klister ikke på læberne. Du kan købe Lumi Lips i 6 forskellige farver og GOSH Lip Gloss i 5 forskellige nuancer, så mon ikke de kan finde din skinnende favorit? 


Hos Med24.dk kan du også købe: 

 • GOSH Velvet Touch Lipliner Waterproof
 • GOSH Luxury Nude Lips
 • GOSH Luxury Rose Lips

GOSH Læbestift er en del af vores skønne kategori GOSH Lips, hvor du finder alle læbeprodukterne fra GOSH. 


Et stort udvalg af GOSH hos Med24.dk

Er du bliver fan af læbestifterne fra GOSH, så prøv også nogle af de andre GOSH-produkter hos Med24.dk. Vi har et bredt udvalg af det billige og kvalitetsdygtige makeup- og kosmetikbrand, hvor du bl.a. finder mascara, øjenskygge, BB cream, eyeliner, primer og vippeserum. Bliv endnu klogere på GOSH Copenhagen og undersøg vores store sortiment af kvalitetsdygtige makeup til overkommelige priser. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.