Gosh Foundation

Prøv de fantastiske foundations fra GOSH Copenhagen, der giver ensartet og smuk hud. Find den bedste GOSH foundation til din hud - vi har et bredt udvalg, der passer til alle hudtoner. 

Hvem er GOSH? | Derfor skal du vælge GOSH Foundation | Læg den perfekte foundation | Udvalget hos Med24.dk

4 Produkt(er)

GOSH Copenhagen – hvem er de?

Det danske makeup- og kosmetikbrand GOSH Copenhagen har i mere end 70 år udviklet og produceret makeup til dig, der sætter pris på høj kvalitet til overkommelige priser. Foruden at udbyde kvalitetsdygtig makeup til billige priser, er flere af produkterne fra GOSH allergicertificeret, veganske og parfumefri – GOSH gør det nemt for dig at træffe det bedste valg for miljøet og din hud. GOSH har været at finde på butikshylderne længe, men nu kan du også købe de danske makeup-produkter online hos Med24.dk. Med det brede udvalg kan du finde makeup, der passer til både hverdag og fest. Hvad enten du skal på arbejde, til familie fødselsdag eller til en farverig fest, kan du med GOSH Copenhagen ved din side, nemt og hurtigt blive klar til at komme ud ad døren.  


Derfor skal du vælge foundation fra GOSH!

Leder du efter en dækkende, naturlig og nærende foundation til din hud, skal du vælge en af de skønne produkter fra GOSH. De har udviklet lette foundations, der lægger sig naturligt på huden, foundations til tør hud med fugtgivende ingredienser, samt matte foundations, så huden ikke fremstår fedtet og skinnende. Med GOSH kan du dermed finde den helt perfekte foundation til din hudtype – hvad enten den er tør, fedtet, aldrende eller normal. GOSH foundation er en del af vores GOSH Face kategori, der indeholder en masse fantastiske produkter til din hud.  

Læg den perfekte foundation

Når du køber en foundation, er det vigtigt, at du har styr på, hvilken foundation der passer til din hudtype, hvilken farve du skal vælge, og hvordan du lægger en flot foundation. Når du har fundet den GOSH foundation, der passer til din hudtype, skal du finde den rette farve - farven er især essentiel for at opnå et smukt og naturligt resultat. GOSH foundations kommer i flere forskellige farver, som varierer fra de hele lyse toner til mørkere og varmere toner – de har uden tvivl en foundation, der passer til din hudtone! 

Når du har fundet den foundation, der lægger sig perfekt på din hudtype og passer til din hudtone, er sidste skridt at påføre din foundation. Med en GOSH foundation ved din side kan du hurtigt og nemt dække ujævnheder og urenheder, så du ikke skal bruge flere timer på at gøre dig klar om morgenen. Så er du klar til at komme ud ad døren med en naturlig, glat og smuk udstråling! 


GOSH foundation – find din ynglings foundation

Hos Med24.dk kan du finde et skønt udvalg af foundation fra GOSH, og vi guider dig her, så du kan købe den bedste GOSH foundation til din hud! 

GOSH BB Cream Foundation

Denne foundation fra GOSH fungerer både som fugtighedscreme, primer og foundation. Med GOSH BB Cream Foundation er du dermed sikret et fantastisk produkt, der både fugter og nærer din hud, udglatter den, samt giver en naturlig dækning. GOSH makeup-produktet kan købes i 3 forskellige farver - Beige, Sand & Warm Beige. Så mangler du en let, naturlig og fugtgivende foundation, er GOSH BB Cream Foundation et godt valg! 

GOSH Chameleon Foundation

Ønsker du et makeup-look, der ser 100% naturligt ud, men samtidig dækker, der hvor du har behov for det, så er denne foundation fra GOSH et sikkert valg. Her får du en let foundation med en blød tekstur, som du nemt kan lægge på huden. Du kan vælge mellem 3 forskellige farver: 

  • Light
  • Medium
  • Dark

Med GOSH Chameleon Foundation får din hud en semi-mat udstråling, så du undgår olieret og skinnende hud i løbet af dagen.  

GOSH X-Ceptional Waer Foundation

Leder du efter en ekstra holdbare foundation, der ikke kun dækker og plejer huden, men også mindsker tegn på aldring, så er denne GOSH foundation perfekt til dig! Den efterlader huden oliefri med et mat-finish, men den fugtgivende formel sikrer samtidig at huden ikke tørrer ud. Du finder GOSH X-Ceptional Waer Foundation i 6 forskellige farver: 

  • Chestnut
  • Golden
  • Neutral
  • Porcelain
  • Sand
  • Sunny

Mon ikke du kan finde det helt perfekte farve til din hudtone! 


GOSH-produkterne hos Med24.dk

GOSH Copenhagen er til dig, der leder efter et billigt makeup- og kosmetikbrand, der følger tiden tendenser og ikke går på kompromis med kvaliteten. Hos Med24.dk har vi et bredt udvalg af GOSH-makeup, herunder bl.a. læbestift, mascara, øjenskygge, BB Cream, primer og vippeserum. Bliv endnu klogere på den danske brand og udforsk vores store sortiment af GOSH-makeup! 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.