Garnier Pure Active

5 Produkt(er)

Garnier Pure Active - aktiv hudpleje med dokumenteret effekt til uren hud

PureActive er en miniserie under Garnier Skin Active, der er specielt udviklet til dig med uren, fedtet og kombineret hud. Produkternes formler er så vidt muligt formulerede med naturligt rensende ingredienser, der kombineres med effektive hudplejeaktiver, der har dokumenteret virkning mod udbrud af urenheder samt produktionen af sebum. Pure Active er serien for dig, der har brug for produkter, som virker, til meget overkommelige priser. 

Naturligt rensende og regulerende formler

Produkterne fra Pure Active sortimentet både renser, behandler og forebygger urenheder og fedtet hud ved hjælp af naturlige aktiver. Blandt andet indeholder en stor del af formlerne rensende ler, antiseptisk tea tree olie, udtørrende eukalyptusolie samt aktivt charcoal, der absorberer overskydende talg fra huden. Aktiverne arbejder sammen for at rense- og sammentrække tilstoppede porer, udtørre bumser og urenheder samt regulere talgproduktionen, så resultatet bliver en klar, ren, ensartet og matteret overflade, hvor udbrud forebygges. Alle produkterne er dermatologisk testede for at sikre en høj hudvenlighed, også hos sensitiv hud, og har desuden klinisk dokumenteret effekt på urene hudtyper. 

Renseprodukter, masker, scrubs, og spot-behandlinger til daglig anvendelse

I sortimentet finder du flere produkter baseret på aktivt sort kul - blandt andet Pure Active Charcoal Peel-Off Mask og Pure Active Anti-Blackhead Nose Strips, der begge er effektive mod hudorme i hele ansigtet. I udvalget er også en Pure Active Tea Tree Tissue sheet-maske, en Pure Active All In 1 Micellar Water samt den super effektive Pure Active SOS Anti-Spot Stick, der bekæmper urenheder og bumser på kun 5 timer. Du finder derudover også bestselleren Pure Active 3 in 1, som er en effektiv ansigtsrens, der både fungerer som vask, scrub og maske. Produktet fås både i en Clay-variant til uren hud samt en Intensive Charcoal-variant, som er bedre til fedtet og kombineret hud. De to produkter kan bruges på forskellige måder, alt efter din huds behov.

Udforsk sortimentet og sammensæt din daglige hudplejerutine - på kun få uger vil du både kunne se og mærke en forskel i din huds udseende og tekstur. Kvalitet behøver ikke koste alverden! 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.