Garnier Fructis

21 Produkt(er)

Garnier Fructis - shampoo og balsam til alle hårtyper beriget med frugtekstrakter

Fructis er en serie af hårplejeprodukter fra Garnier, der er velkendt og elsket ikke bare i Danmark, men over hele verden. Serien er formuleret med det bedste, naturen har at byde på: nemlig nærende frugt- og planteekstrakter. Størstedelen af produkternes formler indeholder vitamin B3- og B6, der styrker håret, samt citronskalekstrakter, der giver naturlig shine. Derudover er formlerne tilsat ingredienser, der gavner specifikke hårtyper, så du kan finde det produkt, der imødekommer dit behov. Fructis-produkterne er især kendt for deres fantastiske frugtige aromaer, som efterlader dig med et velduftende hår hele dagen. I sortimentet finder du både shampooer, balsammer og hårmasker til enhver hårtype - blandt andet finder du bestsellerne Garnier Fructis Strength & Shine Shampoo  400 ml og Garnier Fructis Color & Shine Balsam 200 ml samt den populære Garnier Fructis Aloe Shampoo 400 ml.

Hair Food - fodr dit hår med naturlig og vegansk hårpleje

Under Fructis finder du Hair Food, som er en serie af særligt nærende shampooer, balsammer og masker beriget med hver deres gavnlige frugtekstrakt. Hvert frugtekstrakt har en tilhørende shampoo, en balsam og en 3 in 1 maske, der både kan bruges som balsam, som kur eller som leave-in produkt. Shampooerne sikrer en naturlig og mild men effektiv hårvask, mens balsammerne og kurenes formler smelter ind i sultne hårstrå for at nære og mætte i dybden. I sortimentet finder du blandt andet den populære Papaya Hair Food shampoobalsam og hårmaske, baseret på genoprettende papayaekstrakter, samt Banana Hair Food produkterne, der er beriget med dybt fugtgivende ekstrakter fra banan.

Alle produkternes formler er mindst 96% naturlige og bionedbrydelige, indeholdt i genanvendelig plastik og indeholder ingen animalske ingredienser, hvilket gør dem 100% veganske. De sidste par procenter udgøres af tilsatte parfumer, der giver produkterne helt fantastiske eksotiske dufte - alle formlerne er dog dermatologisk testede, så de er skånsomme mod hud- og hår. Hair Food er miniserien til dig, der går op i naturen, og ønsker et mere naturligt samt bæredygtigt alternativ til syntetiske hårplejeprodukter. 

Superfrugter til superhår - sådan vælger du det rigtige produkt for dig:

Hvad enten du har normalt, fint eller kruset hår, findes der et Fructis produkt til din hårtype. Nedenfor finder du en guide, der hjælper dig med at finde produktet til din hårtype. 

  • Normalt hår: har du normalt hår, der trænger pleje, styrke og glans, kan vi anbefale Strength & Shine shampoo og balsam, eller Hair Food Aloe Vera shampoo, balsam og maske, der alle er baserede på vitaminrige ingredienser. 

  • Tørt hår: er dit hår dehydreret og trænger til et fugtboost, så kan du med fordel vælge Aloe Quencher shampooen eller Banana Hair Food shampoo, balsam og maske

  • Fint og tyndt hår: trænger dit hår til mere fylde, volumen og liv, så kan du prøve Densify shampoo og balsam, eller Watermelon shampoo, balsam og maske fra Hair Food serien. 

  • Skadet hår: er dit hår slidt, spaltet og skrøbeligt, kan det få ekstra pleje ved hjælp af Goodbye Damage shampoo og balsam eller den naturligt genopbyggende Hair Food Papaya shampoo, balsam og maske

  • Farvet hår: har du striber eller helt farvet hår, kan du med fordel bruge Color & Shine shampoo og balsam, der begge virker beskyttende og forlænger levetiden af din hårfarve. 

  • Kruset og flyvsk hår: døjer du med filtret, ustyrligt og tørt hår, der er svært at style, bør du prøve den naturligt dybdenærende Hair Food Macadamia shampoo, balsam og maske

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.