Flexi

Læs mere om Flexi her

35 Produkt(er)

Historien – hvad er Flexi?

Mens nogle brands blot udvikler hundesnore til vores bedste ven, er der andre brands, der specialiserer sig i dem; hos den tyske virksomhed, Flexi, er hundesnore og hundebånd det primære produkt, som hele tiden udvikles, forbedres og optimeres i takt med ny viden og nye ideer.
 
Ofte er vores hunde ikke kun vores kæledyr, men også vores trofaste følgere og venner, som vi på den ene side vil give mulighed for at løbe frit rundt og udforske verden, men som vi på den anden side vil have kontrol over, så de ikke kommer på afveje. Flexi hundesnor er netop udviklet til at tilfredsstille både dine og din hunds behov med flexlinen og er i dag det ledende brand på området i over 90 lande. I 2010 blev Flexi kåret til ”Århundredets brand”.

Flexi hundesnor - høj kvalitet og kvalitetstests

Med viden og fokus på dagligdagen med hund, har Flexi erkendt, at sne, varme, fugt, mudder og snavs er uundgåeligt. Som følge af denne erkendelse prioriterer Flexi at teste deres Flexi hundesnor i det mest ekstreme vejr og har nu udviklet en hundesnor og flexline, der kan fryses ned i en isblok og tabes fra mange meter uden at miste sin funktionalitet. Desuden er hver model samlet i hånden og gennemgår kvalitetstests, hvilket altså sikrer, at din hundesnor kan holde til dagligdagens udfordringer.

Flexlinen – kontrolleret frihed til din hund

Modsat den almindelige hundesnor, hvor snoren ofte synker og kan gøre det besværligt at standse din hund, hvis den kommer på afveje, er flex linen udstyret med en smart bremsefunktion og en optrækkelig flexi-snor. Den optrækkelige Flexi hundesnor sikrer derfor, at snoren ikke synker og gør det nemmere for dig at bremse din hund, da snoren hurtigt og nemt rulles frem og tilbage med låsefunktionen. På den måde bliver det muligt for din hund at bevæge sig naturligt i omgivelserne, mens du selv kan bevare kontrollen og styringen.

Hvilken hundesnor skal jeg vælge?

Udover at optimere den klassiske hundesnor, har Flexi erkendt, at forskellige hunde er lig med forskellige behov og derfor også lig med forskellige Flexi hundesnore; ud fra denne tankegang har de bl.a. udviklet serierne: 

New Comfort

Denne Flexi hundesnor findes både som hundesnor og -rullebånd og har et smart båndføringssystem og et justerbart, ekstra komfortabelt håndtag på Flexi linen. Derudover er den ekstra robust og kan tilpasses med multiboks og LED-belysningssystem, som nemt sættes fast på Flexi hundesnoren. 

Hundesnorene fra Flexi New Comfort serien findes både som snor og bånd i størrelserne XS, S, M og L og i 3, 5 og 8 meter.

New Classic

New Classic serien fra Flexi har et moderne design og et håndtag, der ligger godt i hånden. Flexi hundesnoren findes i flere forskellige snorlængder i denne flexiserie; fra flexi line 3 meter til Flexi line 8 meter. 

Hundesnorene fra Flexi New Classic serien findes både som snor og bånd i størrelserne XS, S, M og L og i 3, 5 og 8 meter.

New Neon

Flex linerne i New Neon serien har en forbedret synlighed på grund af håndtagets neongule sider og er også udstyret med Flexilinens velkendte låsefunktion. Flexlinen er derudover både en hundesnor til store hunde og en hundesnor til små hunde.

Hundesnorene fra Flexi New Neon serien findes både som snor og bånd i størrelserne XS, S, M og L og i 3 og 8 meter.


Køb den praktiske og smarte Flexi hundesnor i flere forskellige længder og størrelser hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så både du og din hund snart kan få glæde af flexisnorens mange fordele. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.