Filorga

Filorga skaber avanceret anti-age hudpleje til både mænd og kvinder baseret på aktive og koncentrerede formler. Læs mere om Filorga her!

55 Produkt(er)

Filorga - avanceret anti-age hudpleje for en synligt mere ungdommelig hud

Filorga Laboratories er et fransk brand, der specialiserer inden for anti-age hudpleje. Brandet blev stiftet i 1978 af en hudlæge, der ønskede at fremstille plejeprodukter, som ville give resultater i samme grad som diverse skønhedsbehandlinger. Filorga blev dermed det første franske laboratorie inden for æstetisk medicin, og er i dag anerkendt på verdensplan for deres virksomme produkter, der sætter hudens fornyelse i fokus. Filorgas produkter henvender sig til mænd og kvinder med alle hudtyper, og deres brede produktsortiment imødekommer alle de behov, som moden hud måtte have. Ønsker du at opnå en yngre hud ved hjælp af avanceret hudpleje, der virker, så er Filorga brandet for dig. 

Aktive formler inspireret af metoder fra æstetisk medicin

Da Filorga ønsker at opnå en så koncentreret effekt som muligt, er deres formler baseret på dem, der også indsprøjtes i huden i æstetisk medicin. Blandt andet anvendes formler, der også bruges inden for mesoterapi og filler-behandlinger. De anvendte ingredienser har mikroskopiske vektorer, som giver en høj optagelighed i huden, og er hvad sikrer formlernes høje effektivitet. Størstedelen af produkterne indeholder Filorgas unikke patenterede NCEF® kompleks, der består af over 50 forskellige ingredienser såsom vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioxidanter. Komplekset virker særligt regenererende og fornyende på huden, og er i formlerne kombineret med andre højt potente anti-age aktiver såsom kollagenboostere, multimolekylær hyaluronsyre, peptider, elastin mm. Alle formlerne er skabt i medicinske laboratorier af eksperter inden for området og har en høj hudsikkerhed samt er ikke testet på dyr - desuden lover de synlige resultater efter kun 7 dage. 

Bredt udvalg af anti-ageing plejeprodukter:

I Filorgas produktsortiment finder du alt lige fra cremer, lotions, serummer, masker og øjencremer til aktiv makeup og anti-age solbeskyttelse. Du finder blandt andet følgende serier: 

  • Timer-Filler: Ene bestseller produkter med filler-effekt, som reducerer 4 typer rynker med 50% på kun 2 måneder. Her finder du ansigtscremen Time-Filler Absolute Wrinkles Correction Cream, øjencremen Time-Filler Eyes Absolute Eye Correction Cream og det koncentrerede Time-Zero® Multi-correction Wrinkles Serum.

  • Hydra-Filler: En produktserie baseret på høj- og lavmolekylær fugtgivende hyaluronsyre, der giver en filler-effekt, så huden efterlades markant mere fyldig og smidig. Herfra kan du prøve den helt essentielle dagcreme Hydra-Filler Pro-youth Moisturizer Care.

  • Optim-Eyes: En serie af opfriskende produkter til trætte og triste øjne, der understøtter en mere ungdommelig hud omkring øjenkonturerne. Her finder du blandt andet bestselleren Optim-Eyes Eye Contour Cream, der målrettet reducerer tegn på aldring såsom kragetæer, poser og mørke rande. 

  • NCEF-Reverse: Produkter baseret på det avancerede NCEF® kompleks, anvendt i samme koncentration som i meso-indsprøjtninger. I denne serie finder du bestselleren NCEF Supreme Multi-Correction Night Mask, der virker som en fornyende natcreme, som efterlader en synligt friskere, mere lysende og mere ungdommelig hud natten over. 

  • Lift: En produktserie baseret på Filorgas Plasmatic Lifting Factors® - et unikt blend aldrig før benyttet i hudpleje, som aktivt løfter, opstammer og toner for mere definerede ansigtstræk og en fast hud. 

  • Nutri-Filler: En serie af særligt nærende plejeprodukter, der booster kollagenniveauet og toner ansigtet. Herunder findes bestseller-produktet Nutri-Filler Lips - en multifunktionel læbebalsam, der plejer tørre læber, virker forstørrende og definerer dine læbekonturer. 

  • Oxygen-Glow: Produkter tilsat iltende aktiver og peeling-ingredienser, der giver en fornyet teint og en naturlig glød. Her finder du den populære Oxygen-Peel, der understøtter en klar og strålende hud hver dag. 

  • Global-Repair: Miniserie bestående af særligt avancerede produkter, hvis formler blandt andet indeholder 4 celleboostere, der effektivt modvirker alle tegn på synlig aldring. 

  • Flash-Fluid: Aktiv makeup, som understøtter en smukkere hud både udenpå og indeni. Her finder du en Bare-Skin Effect Nude Foundation i 6 farvevarianter.

  • UV-Bronze: Solpleje med anti-ageing egenskaber, som beskytter mod UV-stråling og fotoaldring. Tilsat SPF 50 solfiltre samt aktiver, der fremhæver og forlænger din naturlige kulør. Prøv for eksempel ansigtssolcremen UV-Bronze Face SPF 50+ eller den innovative UV-Bronze Tan Booster After Sun

Derudover får du fra brandet også flere basis-musthave produkter såsom Universal Cream, Micellar Solution, Scrub & Detox og Foam Cleanser

Få en helt igennem luksuriøs oplevelse med hudpleje af højeste kvalitet

Når det gælder deres produkter, ønsker Filorga at matche kvalitet og egenskaber så vidt muligt. Derfor er alle produkterne nøje sammensatte, så de får en lækker og behagelig tekstur på huden samt en uimodståelig duft. Produkterne er indeholdt i stilren emballage, der giver et luksuriøst udtryk på badeværelset. Filorga forhandles i over 70 lande verden over, og er et førende brand inden for avanceret hudpleje. Derfor garanterer vi, at der findes et produkt til dig i det store udvalg. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.