Femarelle

Kom godt igennem overgangsalderen med Femarelle

Overgangsalderen, som også kan omtales menopausen eller klimakteriet, vil i begyndelsen oftest give symptomer som uregelmæssig menstruation, som skyldes at æggene i æggestokkene er ved at slippe op, og at ægløsningen derfor ikke fungerer helt som tidligere. Kvinderne danner derfor heller ikke samme mængde progesteron. Progesteron er det kønshormon, som dannes efter ægløsningen og sørger for at forberede livmoderen på at modtage et befrugtet æg. Østrogen, som er det andet kvindelige kønshormon, vil ophøre senere end progesteron.

Hos de fleste kvinder, vil overgangsalderen indtræffe mellem 45-55 års alderen. I mere sjældne tilfælde kan overgangsalderen forekomme så tidligt som i tyverne og så sent som tresserne. I Danmark er gennemsnitsalderen for kvinder der kommer i overgangsalder 51 år. Rent teoretisk siger man, at overgangsalderen er ovre, når menstruationen er udeblevet i et år. Det er meget individuelt hvor længe overgangsalderen varer. Nogle kvinder oplever ikke en eneste gene, hvorimod andre har gener i årevis.

Selvom overgangsalderen ikke er en sygdom, vælger mange alligevel at søge læge, for at få råd om behandling, som kan afhjælpe generne. Nogle vælger at behandle generne med hormoner, hvor andre vælger andre alternativer som f.eks. kosttilskud eller naturmedicin mod overgangsalderen.

I forhold til bivirkninger ved Femarelle, behøver du ikke være bekymret for at opleve nogen, men hvis du tager anden medicin, bør du altid tage en snak med din læge, inden du begynder med Femarelle.

Femarelle® er et hormonfrit alternativ til kvinder i de forskellige faser af overgangsalderen.

Hovedingrediensen i Femarelle er det veldokumenterede og patenterede stof DT56a. Femarelle er udviklet og testet gennem mere end 17 år af førende eksperter indenfor kvinders sundhed. Formanden for de europæiske gynækologer anbefaler DT56a som førstevalg til kvinder i de forskellige faser af overgangsalderen.

Der findes tre produkter i serien:

Femarelle® Rejuvenate

Femarelle Rejuvenate (den blå) er designet til de kvinder hvor de første tegn som træthed, manglende energi, forstyrret søvn og humørsvingninger melder sig – en generel nedsat livskvalitet.
Femarelle Rejuvante indeholder foruden DT56a også vitamin B2, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse, og biotin som bidrager til et normalt stofskifte, nervesystemets normale funktion samt bidrager til at vedligeholde normal hud og hår. Derudover indeholder Femarelle Rejuvenate hørfrøekstrakt. 

Femarelle® Recharge

Femarelle Recharge (den røde) er designet til de kvinder som oplever gener ved overgangsalderen som humørsvingninger, manglende energi/træthed, forstyrret søvn, hedeture/nattesved og nedsat sexlyst – en væsentlig nedsat livskvalitet.
Femarelle Recharge indeholder foruden DT56a også vitamin B6, som bidrager til at regulere hormonaktiviteten, mindske træthed og udmattelse, bidrager til nervesystemets normale funktion og et normalt energistofskifte. Derudover hinder Femarelle Recharge også hørfrøekstrakt. 

Femarelle® Unstoppable

Femarelle Unstoppable (den gule) er designet til de kvinder som har manglende energi, forstyrret søvn, tørre slimhinder og gerne vil passe på knoglerne.
Femarelle Unstoppable indeholder for uden DT56a også vitamin D, som bidrager til at vedligeholde normale knogler, vitamin B2 som bidrager til at mindske træthed og udmattelse og biotin som bidrager til et normalt energistofskifte, bidrager til at vedligeholde normale slimhinder og bidrager til at vedligeholde normal hud og hår. Femarelle Unstoppable indeholder også calcium.
Hvis du er på jagt efter et middel mod fx tørre slimhinder pga. overgangsalder, er du med Femarelle Unstoppable godt på vej til at komme igennem overgangsalderen på den best mulige måde og med færrest ubehagelige bivirkninger.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.