Femarelle

Femarelle laver kosttilskud, til at hjælpe kvinder med nemmere at komme igennem midten af livet. Læs mere om Femarelle lige her

3 Produkt(er)

Hvordan kan Femarelle hjælpe dig som kvinde midt i livet?

Overgangsalderen, som også kan omtales menopausen eller klimakteriet, vil i begyndelsen oftest give symptomer som uregelmæssig menstruation. Dette skyldes at æggene i æggestokkene er ved at slippe op og at ægløsningen derfor ikke fungerer helt som tidligere. Kvinderne danner derfor heller ikke samme mængde progesteron. Progesteron er det kønshormon, som dannes efter ægløsningen og sørger for at forberede livmoderen på at modtage et befrugtet æg. Dannelsen af østrogen (det andet kvindelige kønshormon) vil ophøre senere end dannelsen af progesteron.

Hos de fleste kvinder, vil overgangsalderen indtræffe mellem 45-55 års alderen. I mere sjældne tilfælde kan overgangsalderen forekomme så tidligt som i tyverne og så sent som tresserne. I Danmark er gennemsnitsalderen for kvinder der kommer i overgangsalder 51 år. Rent teoretisk siger man, at overgangsalderen er ovre, når menstruationen er udeblevet i 1 år. Det er meget individuelt hvor længe overgangsalderen varer. Nogle kvinder oplever ikke en eneste gene, hvorimod andre har gener i årevis.

Selvom overgangsalderen ikke er en sygdom, vælger mange alligevel at søge læge for at få råd om behandling, som kan afhjælpe generne. Nogle vælger at behandle generne med hormoner, hvor andre vælger andre alternativer som f.eks. kosttilskud eller naturmedicin mod overgangsalderen.

I forhold til bivirkninger ved Femarelle, behøver du ikke være bekymret for at opleve nogen, men hvis du tager anden medicin, bør du altid tage en snak med din læge, inden du begynder med Femarelle.Femarelle er et veldokumenteret alternativ til hormoner - indeholdende det aktive stof DT56a

Hovedingrediensen i Femarelle er det veldokumenterede og patenterede stof DT56a. Femarelle er udviklet og testet gennem mere de sidste 19 år - og bliver solgt og anbefalet verden over. 

Der findes tre kosttilskud i serien:

Femarelle Rejuvenate

Femarelle Rejuvenate (den blå) er designet til kvinder, der på et tidspunkt i den periode hvor østrogenproduktionen begynder at falde bl.a. kan opleve kendetegn som;  

• Humørsvingninger
• Manglende energi/træthed
• Forstyrret søvn

Femarelle Rejuvenate indeholder foruden DT56a også vitamin B2, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse samt biotin, der bidrager til et normalt stofskifte, nervesystemets normale funktion samt bidrager til at vedligeholde normal hud og hår. 
Derudover indeholder Femarelle Rejuvenate hørfrøekstrakt, som blandt andet bidrager til kredsløbet. 

Femarelle Recharge

Femarelle Recharge (den røde) er designet til de kvinder, der på et tidspunkt i den periode hvor østrogenproduktionen falder drastisk kan opleve kendetegn som;

• Hedeture
• Nattesved
• Humørsvingninger
• Manglende energi/træthed
• Forstyrret søvn
• Nedsat sexlyst

Femarelle Recharge indeholder foruden DT56a også vitamin B6, som bidrager til at regulere hormonaktiviteten, mindske træthed og udmattelse, samt bidrager til nervesystemets normale funktion og et normalt energistofskifte. 
Derudover indeholder Femarelle Recharge også hørfrøekstrakt der bidrager til kredsløbet. 

Femarelle Unstoppable

Femarelle Unstoppable (den gule) er designet til de kvinder som, på et tidspunkt i den periode hvor østrogenproduktionen er faldet og de værste kendetegn er overstået, kan opleve kendetegn som;

• Skøre knogler
• Tynde og tørre slimhinder i underlivet
• Forstyrret søvn
• Mindsket energi

Femarelle Unstoppable indeholder foruden DT56a også vitamin D, som bidrager til at vedligeholde normale knogler. Det indeholder også vitamin B2 som bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Samt biotin der bidrager til et normalt energistofskifte - og til at vedligeholde normal hud og hår. Femarelle Unstoppable indeholder desuden også calcium, der blandt andet er nødvendig for at vedligeholde normale knogler.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.