Ezpz

Ezpz

EZPZ – smart og skridsikker service til dit barn

EZPZ har udviklet den funktionelle og sjove Happy Bowl og Happy Mat, som samler tallerken og dækkeserviet i ét. Med EZPZ produkterne kan du derfor hurtigt slippe for alt mad griseriet samtidig med, at børnene får en sund, sikker og god oplevelse under ethvert måltid.  

Hvad er EZPZ?

Det amerikanske brand EZPZ har specialiseret sig i at lave produkter, som fremmer barnets oplevelse af ethvert måltid samtidig med, at du som forælder slipper for unødvendigt roderi med tallerkner og skåle, der bliver vendt på hovedet.

Designet er udviklet af Lindsey Laurain fra Colorado, USA. Laurain savnede selv et smart og brugbart alternativ til måltiderne for hendes tre glade og energiske drenge, hvilket blev starten på de stilrene, nytænkende og funktionelle alt-i-en spisedækkeservietter.  

De mange fordele ved Happy Bowl og Happy Mat

  1. Det er en tallerken eller skål i en perfekt kombination med en dækkeserviet.
  2. De er produceret af 100% fødevaresikker silikone af højeste standard.
  3. Servicen er fri for BPA, BPS og ftalater (PVC).
  4. Allergivenlig og skånsom for baby og barn.
  5. Kan komme i opvaskemaskinen, mikroovn, fryser og ovn. Tåler ned til –18 grader og op til 170 grader.
  6. Fremskønner evnen til at spise selv og hjælper med de motoriske egenskaber. EZPZ Mat er udviklet således, at maden kan serveres i flere opdelte rum. Dette både styrker og stimulerer barnets selvstændige spisning.
  7. Samler og bærer ikke bakterier og er utrolig nemme at rengøre.
  8. Alle spisedækkeservietterne kan stables med og uden mad og er ligeledes praktiske at bære med varme anretninger.
  9. Holder sig flotte selv efter megen brug.
  10. Ikke mindst, så er de skridsikre og brudsikre! Dækkeservietterne suger sig fast til bordet og kan derfor hverken væltes eller flyttes af barnet.

Et sundt, sikkert og lærerigt måltid til alle størrelser

Du kan finde Happy Mats og Bowls i flere størrelser og farver. Du finder de forskellige udgaver i en sød lyserød farve, grå, lysegrå eller støvet grøn. Vi er sikker på, at der findes en, der kan dække enhver families ønsker og behov.

Happy Mat er starten på en glædesfyldt dag
Happy Bowl og Happy Mat er tallerkner og skåle, som er støbt sammen med en skridsikker silikone dækkeserviet. De suger sig fast til bordet, men er samtidig nemme at fjerne for en voksen. Det smarte design gør, at børn hverken kan tippe eller vælte deres mad, hvilket resulterer i en positiv madoplevelse.

Med EZPZ’s unikke og innovative designs kan måltiderne både gøres nemme, sjove og glædesfyldte for dig og dit barn. Der er selv taget højde for børn, der lider af et handicap, som kan gøre det besværligt for barnet at holde styr på løse skåle m.m. under selvspisning.

Tilpasset portionsstørrelse
EZPZ har udviklet produkter til at servere alt fra grød, suppe og mos til spaghettianretninger med tilhørende grøntsager, hvortil skålens og tallerkenens størrelse er afstemt, så det passer med en normal portionsstørrelse til baby eller barn.

Med enhver skål og tallerkenen kan du i de forskellige rum let skabe en helhed af nye, sjove og spændende anretninger, som er visuelt og motorisk stimulerende for barnet. Du kan dertil opvarme maden på måtten og komme den i fryseren.

EZPZ Mini Mat og Mini Bowl
For den lille i højstolen er EZPZ Mini serien det perfekte valg. Både EZPZ skål, tallerken og den tilhørende dækkeserviet er nemlig udviklet så den passer til de fleste højstoleborde.

Designet dækker alle behov, der kan være i forbindelse med den lilles spisning, og så er de lette at have med sig på farten, da de fylder minimalt og har et let design.  

Køb din EZPZ skål og tallerken hos Med24.dk

Hos Med24.dk har vi sørget for at finde innovative og sunde løsninger, som kan gøre opvæksten en del sjovere, men også lettere. Vi tilbyder derfor de funktionelle og anerkendte designs fra EZPZ, som gavner dit barns oplevelse og forhold til måltiderne på flere forskellige områder.

Du kan finde Mini-serien og den velkendte Happy-serie hos os til særligt gode priser. Vi tilbyder derudover muligheden for at opnå fri fragt.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.