Ezpz

Ezpz

EZPZ har udviklet den funktionelt service som Happy Bowl og Happy Mat, der samler tallerken og dækkeserviet i ét. Med EZPZ kan du derfor hurtigt slippe for mad på gulvet samtidig med, at børnene får god oplevelse under ethvert måltid. Læs mere om EZPZ her

33 Produkt(er)

EZPZ – Smart og skridsikker service til dit barn

Vil du gerne have funktionelt service til dit barn i topkvalitet? EZPZ har siden 2014 specialiseret sig i, at lave tallerken, bestik og kopper til de små, hvor der virkelig er tænkt i funktionalitet. 

Lindsay Laurain er kvinden bag EZPZ, og som mor savnede hun et smart og brugbart alternativ til måltiderne for hendes tre glade og energiske drenge. Det hele startede med ideen om at lave en tallerken, som ikke kunne kastes på gulvet, og på den måde ville spare forældre for en masse oprydning. At spise med dit barn skulle gerne være mere easy peasy, og med denne tanke blev EZPZ Happy Mat udviklet. Happy Mat er en skridsikker dækserviet og tallerken i et, så her kan du glemme alt om mad udover hele gulvet, og en masse oprydning bagefter. 

Sidenhen er der kommet mange flere produkter til EZPZ-familien, som alle bidrager til en nemmere hverdag med småbørn. Med EZPZ kan du glæde dig til mindre mad udover det hele, og mere tid til at nyde tiden sammen.


De mange fordele ved EZPZ Happy Mat & Happy Bowl

  1. Det er en tallerken eller skål i en perfekt kombination med en dækkeserviet.
  2. De er produceret af 100% fødevaresikker silikone af højeste standard.
  3. Servicen er fri for BPA, BPS og ftalater (PVC).
  4. Allergivenlig og skånsom for baby og barn.
  5. Kan komme i opvaskemaskinen, mikroovn, fryser og ovn. Tåler ned til –18 grader og op til 170 grader.
  6. Fremskønner evnen til at spise selv og hjælper med de motoriske egenskaber. EZPZ Mat er udviklet således, at maden kan serveres i flere opdelte rum. Dette både styrker og stimulerer barnets selvstændige spisning.
  7. Samler og bærer ikke bakterier og er utrolig nemme at rengøre.
  8. Alle spisedækkeservietterne kan stables med og uden mad og er ligeledes praktiske at bære med varme anretninger.
  9. Holder sig flotte selv efter megen brug.
  10. Ikke mindst, så er de skridsikre og brudsikre! Dækkeservietterne suger sig fast til bordet og kan derfor hverken væltes eller flyttes af barnet.

Et sundt, sikkert og lærerigt måltid til alle størrelser

Du kan finde hele sortimentet fra EZPZ i forskellige størrelser eller farver. Du finder de forskellige udgaver i en sød lyserød farve, grå, lysegrå eller støvet grøn. Så her er du sikret at finde en farve dit barn vil kunne lide.

Happy Mat er starten på en glædesfyldt dag
Happy Bowl og Happy Mat er tallerkner og skåle, som er støbt sammen med en skridsikker silikone dækkeserviet. De suger sig fast til bordet, men er samtidig nemme at fjerne for en voksen. Det smarte design gør, at børn hverken kan tippe eller vælte deres mad, hvilket resulterer i en positiv madoplevelse.

Med EZPZ’s unikke og innovative designs kan måltiderne både gøres nemme, sjove og glædesfyldte for dig og dit barn. Der er selv taget højde for børn, der lider af et handicap, som kan gøre det besværligt for barnet at holde styr på løse skåle m.m. under selvspisning.

Tilpasset portionsstørrelse
EZPZ har udviklet produkter til at servere alt fra grød, suppe og mos til spaghettianretninger med tilhørende grøntsager, hvortil skålens og tallerkenens størrelse er afstemt, så det passer med en normal portionsstørrelse til baby eller barn.

Med enhver skål og tallerkenen kan du i de forskellige rum let skabe en helhed af nye, sjove og spændende anretninger, som er visuelt og motorisk stimulerende for barnet. Du kan dertil opvarme maden på måtten og komme den i fryseren.

EZPZ Mini Mat og Mini Bowl
For den lille i højstolen er EZPZ Mini serien det perfekte valg. Både EZPZ skål, tallerken og den tilhørende dækkeserviet er nemlig udviklet så den passer til de fleste højstoleborde.

Designet dækker alle behov, der kan være i forbindelse med den lilles spisning, og så er de lette at have med sig på farten, da de fylder minimalt og har et let design.  


Et komplet sæt til maden med EZPZ

Udover EZPZ Happy mat, finder du både bestik og kopper i sortimentet, som sørger for, du har alt, hvad du skal bruge til måltiderne. Både kopper og bestik er lavet af 100% fødevaregodkendt silikone, som tåler både opvaskemaskine, microbølgeovn og fryser.  

EZPZ kop – til kolde og varme drikke

Til de små har EZPZ designet kopper med låg og sugerør, så der er styr på indholdet. Sugerøret er udstyret med sanseknopper og et knæk, som gør det nemmere for dit barn at lære at drikke af sugerør. Kopperne kan bruges både med og uden låg.  

Både at lære at drikke med sugerør og fra en åben kop er en vigtig milepæl i forhold til dit barns udvikling, og begge bidrager til læbe- og sprogudviklingen hos dit barn samt hjælper med overgangen fra flaske til kop.  

EZPZ ske og gaffel – til varme og kolde måltider

En EZPZ ske eller gaffel hjælper dit barn til at lære at spise selv, hvilket er en anden vigtig milepæl i dit barns liv. Bestikket er udviklet til små hænder og munde, og gør det derfor nemmere at mestre teknikken. Derudover gør den lille bue i bestikket det nemmere at lukke læberne tæt omkring det. 


Køb din EZPZ skål og tallerken hos Med24.dk

Hos Med24.dk har vi sørget for at finde innovative og sunde løsninger, som kan gøre opvæksten en del sjovere, men også lettere. Vi tilbyder derfor de funktionelle og anerkendte designs fra EZPZ, som gavner dit barns oplevelse og forhold til måltiderne på flere forskellige områder.

Du kan finde Mini-serien og den velkendte Happy-serie hos os til særligt gode priser. Vi tilbyder derudover muligheden for at opnå fri fragt.

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.