Kundeservice
0 varer
Kurv

EVY Technology

Sortér:
Popularitet
Navn
Pris
Anmeldelse
Nyeste

Evy solplejeprodukter er specielt udviklet til følsom og sart hud, men er velegnet til alle hudtyper - selv for folk med soleksem, solallergi og albinisme. Produkterne anbefales af mange dermatologer. Evy tåles af personer med meget sart hud, der ikke tåler traditionelle solcremer, da alle produkter er allergivenlige og meget mild.

Evy har udviklet en patenterede formel, der giver overlegen beskyttelse i solen og har flere unikke funktioner. Produkterne danner en beskyttende barriere, der efterligner og forbedrer hudens naturlige forsvar. Den beskyttende barriere er fordelt over hele det øverste lag af huden, i stedet for at sætte sig på overfladen af ??mange almindelige cremer. Derfor gnides produkterne ikke af i badet, ved sved og håndklæde tørring og giver en meget langvarig beskyttelse mod UVA og UVB stråler. Samtidig beskytter Evy mod varme, vind og vand stress i form af klor og saltvand samt flere andre hudirriterende stoffer.

Evys effektive teknologi omfatter flere solfiltre. Disse giver tilsammen den højeste effektivitet mod både UVA og UVB stråler. Solfiltrene er godt testet og godkendt af myndighederne i EU og resten af ??verden. Produkterne giver en ekstra høj og stabil beskyttelse mod UVA-stråler, hvilket er vigtigt for solfølsomme, børn og dem der gerne vil forebygge tidlig ældning.

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832