Eucerin Hypersensitive Skin

EUCERIN HYPERSENSITIVE SKIN
5 Produkt(er)

Eucerin Hypersensitive Skin er en produktserie til hypersensitiv hud, som bekæmper de tre tegn i huden, der kendetegner hypersensitv hud: svækket hudbarriere, overfølsomme sensoriske fibre samt rødme. 

Eucerins serie til ultrasensitiv hud består af UltraSENSITIVE og AntiREDNESS.

Alle produkterne indeholder den innovative aktive ingrediens SymSitive, der effektivt regulerer hyper-reaktiviteten i huden og har en beroligende virkning, der lindrer huden. Produkterne indeholder desuden kun få ingredienser og er fri for konserveringsmidler, alkohol, parabener, parfume, paraffiner, farvestoffer og emulgatorer. 

Eucerin UltraSensitive Cleansing Lotion er en mild rensesæbe specielt udviklet til meget følsom hud, samt hud med tilbøjelighed til Rosacea/Couperos.

Eucerin ultra sensitive soothing care er en ansigtscreme specielt udviklet til meget følsom og irriteret hud. Formlen er blid og forbedrer hudens tolerance overfor irritationer. Cremen er også god som base under make-up.

AntiREDNESS Concealing Day Care SPF25 er en dagcreme, som indeholder grønne farvepigmenter, som synligt reducerer rødme i huden. Brug den efter rensning, da cremen beroliger øjeblikkeligt. AntiREDNESS-serien indeholder også Licochalcone A, som er en naturlig antioxidant, der synligt reducerer rødme.

Eucerin er relativt billigt i forhold til tilsvarende produkter med samme egenskaber. Og så kan vi naturligvis altid tilbyde produkterne til en ekstra attraktiv pris og under de tilbud, du finder i butikkerne.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.