Essie Gel Couture


Essie Gel Couture er et af de nyeste skud på stammen af Essies fantastiske kollektioner. Med den nye gel-lignende formel, er neglelak fra Essie Gel Couture blevet en sand favorit over hele verden. Du kan læse meget mere om Essie Gel Couture lige her!

26 Produkt(er)

Hvad er Essie Gel Couture?

Essie blev grundlagt i 1981 og har siden da, udvidet sortimentet med en masse neglelakker og kollektioner – heriblandt Essie Gel Couture. Denne kollektion af neglelakker har en helt speciel formel, der giver en salonlignende kvalitet. Neglelak fra Essie Gel Couture har en ekstra lang holdbarhed på neglene, hvilket gør, at du ikke skal bekymre dig om, at din neglelak falder af i flager efter kort tid. Essie Gel Couture har desuden en meget høj dækkeevne, så du efter kun to lag, har en flot manicure med en misundelsesværdig glans. 

Farver, glimmer og top coat - neglelak til enhver

I Essie Gel Couture kollektionen finder du en lang række af smukke neglelakker i forskellige farver og nuancer. Sortimentet byder desuden på en glansfuld Top Coat, der fuldender ethvert neglelook. Essie Gel Couture har to skinnende neglelakker, hvor glimmer stjæler fokusset fra den flotte farve, nemlig den gyldne Daring Damsel og Scarlet Starlet med perlemor. Blandt de mest populære neglelakker i Essie Gel couture kollektioner er følgende farver:


  • Essie Gel Couture Fairy Tailor 40
  • Essie Gel Couture Bubbles Only 345
  • Essie Gel Couture The It-Factor 300

Køb neglelak fra Essie Gel Couture nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi giver hurtig levering, samt muligheden for at opnå fri fragt!

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.