Essie Expressie

28 Produkt(er)

Hvad er Essie Expressie?

Essie er et af de mest populære brands indenfor neglelak, og siden grundlæggelsen i 1981 har de udvidet sortimentet med forskellige, fantastiske kollektioner. Essie Expressie er en af de nyeste skud på stammen af de nytænkende kollektioner. Expressie er skabt med en hurtigttørrende formel, som gør det muligt at lægge en smuk neglelak på ingen tid. Neglelakken tørrer på bare 1 minut, og så opnår du en misundelsesværdig glans. Den ultrakorte tørretid er både ideel i den travle hverdag og når du er på farten - så behøver du ikke bekymre dig om klistrede fingeraftryk, udtværede kanter eller ridser i lakken!

Ikke nok med, at Essie Expressie tørrer lynhurtigt, så er neglelakkerne også lavet med den smarteste 3-i-1 formel, så det ikke er nødvendigt at påføre basecoat og topcoat, når du kreerer din manicure eller pedicure. Du får fuld dækkeevne med bare 2 lag af den farvede neglelak, hvorefter dine negle er klar til at imponere.

Farver til enhver smag!

Her hos Med24.dk finder du et bredt udvalg af de fineste farver fra Essie Expressie. Uanset om du foretrækker nedtonede og neutrale farver eller et pift af farve som gul, lilla og lyserød, er der en lak for dig. Blandt de mest populære farver i sortimentet er disse produkter:

  • Essie Expressie Crop top & roll 00
  • Essie Expressie Not so low-key 290
  • Essie Expressie Precious cargo-go! 320
  • Essie Expressie Sk8 with destiny 430

Oplev innovation med en ny, enestående børste

Med en neglelak fra Essie Expressie bliver du endvidere beriget med den første skrå børste i Essies historie. Denne børste er specialudviklet for at gøre det endnu nemmere at påføre neglelakken ensartet på begge hænder. Børsten kan nemlig vendes, så den skrå vinkel hjælper dig med at nå så tæt på neglebåndene som muligt.


Køb din nye, hurtigttørrende neglelak fra Essie Expressie hos Med24.dk. Vi har et bredt udvalg af farver samt hurtig og sikker levering direkte til døren eller en valgfri pakkeboks nær dig.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.