ESKIO-3


ESKIO-3 er et populært kosttilskud med fiskeolie til hele familien. Læs mere om ESKIO-3 her!

9 Produkt(er)

Hvad er ESKIO-3?

ESKIO-3 var tidligere kendt som Eskimo-3, hvilket er dét, mange forbinder med fiskeolien af høj kvalitet. Nu hedder mærket ESKIO-3, men leverer stadig den populære fiskeolie i både flydende form, som synkevenlige tabletter og geléagtige tyggetabletter til de mindste. Den populære fiskeolie har et naturligt indhold af omega-3 fedtsyrerne DHA og EPA, som normalvis tilføres kroppen gennem indtag af eksempelvis laks, makrel, ansjos og sardiner samt fra hørfrøolie og hampefrøolie.

ESKIO-3 er et svensk mærke, og det færdige produkt bliver også fremstillet i Sverige. Fiskene fanges udenfor Peru, hvor producenten har 100% kontrol over hvilken dag, fangst og båd olien kommer fra. Efterfølgende produceres selve fiskeolien i Norge, hvorefter det hele færdiggøres med kapsler og indpakning i Sverige. ESKIO-3 er testet gentagende gange og endvidere certificeret af Friend of the Sea, som er en international certificering indenfor bæredygtigt fiskeri.

Det unikke ved ESKIO-3 er producentens fokus på friskhed, holdbarhed og et rent, naturligt produkt. ESKIO-3 indeholder et patenteret middel kaldet Pufanox. Dette er en blanding af forskellige antioxidanter som tilsættes fiskeolien, så den forbliver frisk. Mange er skeptiske overfor fiskeolie i kapsler, netop fordi mange kapsler har vist sig at indeholde harsk fiskeolie. Dette er ikke tilfældet med ESKIO-3. Her er fiskeolien helt frisk og behandlet med Pufanox for at bevare friskheden af produktet.

Opdag udvalget af fiskeolie fra ESKIO-3!

Her hos Med24.dk har vi et bredt udvalg af ESKIO-3, så du kan finde lige det produkt, der passer bedst til dig og din familie. Du finder blandt andet den klassiske fiskeolie i kapsler eller flydende form, 2 veganske varianter med hørfrøolie og algeolie samt en serie af kosttilskud til børn. 

De klassiske kosttilskud findes i disse varianter:

  • ESKIO-3 Pure Omega-3 – 105 kapsler
  • ESKIO-3 Pure Omega-3 – 250 kapsler
  • ESKIO-3 Pure Omega-3 – 105 ml
  • ESKIO-3 Pure Omega-3 – 210 ml
  • ESKIO-3 High Concentrated – 120 kapsler

ESKIO-3 Vegan

De klassiske kapsler med fiskeolie er lavet med gelatine fra kvæg, hvilket gør dem uegnet til veganere og vegetarer. Derfor har ESKIO-3 lavet 2 specielle varianter, der ikke indeholder animalske ingredienser. Du kan blandt andet vælge ESKIO-3 Vegan, som er baseret på uraffineret koldpresset hørfrøolie, der har et naturligt indhold af omega-3, -6 og –9 fedtsyrer samt alfa-linolensyre. Denne variant er lavet med vegetabilske kapsler, hvorfor de problemfrit kan indtages af veganere. Derudover finder du ESKIO-3 Vegan Algae her hos Med24.dk, der også er specielt udviklet til veganere. Denne variant er produceret med algeolie, og er ligesom ESKIO-3 Vegan lavet med vegetabilske kapsler, der endvidere er nemme at synke.

ESKIO-3 Kids – kosttilskud til de mindste

Mange børn bryder sig ikke om hverken smagen eller lugten af fisk, og vælger derfor fisk fra i den daglige kost. Derfor kan et kosttilskud være en god ide, når det kommer til tilførslen af omega-3, -6 og –9. ESKIO-3 har af den grund lavet en hel serie af fiskeolie, hvor smagen er kamufleret med andre smage, som helt sikkert vil være et hit blandt børnene. Du kan blandt andet vælge den flydende fiskeolie med enten tutti frutti eller appelsin-smag, der får selv det mest kræsne barn til at tage fiskeolie uden indsigelser. Derudover består serien af tyggetabletter med en sødmefuld smag af appelsin. Her kan du se hele udvalget af ESKIO-3 til børn!


Black Friday 2022 - Eskio-3

Vi er så heldige at Eskio-3 er med til vores Black Friday fest. Hos Med24 fester vi med gode Black Friday tilbud hele ugen, men selve Black Friday falder den 25. november 2022. Så hvis du lige står og mangler dit yndlings Eskio-3 produkt, er det nu du skal slå til. Der kommer til at være en masse forskellige Black Friday tilbud, men vi kan endnu ikke løfte sløret for, hvilke tilbud, som vi kommer til at have i vores Black Friday kampagne. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du sikrer dig at være i blandt de første til at få vores gode Black Friday tilbud. 

Her hos Med24.dk finder du et stort udvalg af ESKIO-3, hvor der helt sikkert også er et kosttilskud til dig og din familie. Vi har hurtig og sikker levering, så produkterne hurtigt kan komme frem til dig.

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.