Eskimo-3 fiskeolieEskimo-3 er en populær fiskeolie, som har et naturligt indhold af omega-3 fedtsyrer.
Eskimo-3
indeholder naturlige antioxidanter i en videnskabelig blanding og koncentration (Pufanox), som består af naturlig E-vitamin, olieopløselig ascorbinsyre og lecithiner. Eskimo-3 fiskeolie fås både i kapsler og flydende form.

Hvad gør Eskimo 3 Fiskeolie unik?

Det unikke ved Eskimo 3 er producentens fokus på friskhed, holdbarhed og et rent, naturligt produkt.

Eskimo 3 indeholder en patenteret middel kaldet Pufanox. Dette er en blanding af forskellige antioxidanter som tilsættes fiskeolie, så det forbliver frisk.

Mange er skeptiske for fiskeolie i kapsler, netop fordi mange kapsler har vist sig at indeholde harsk fiskeolie. Dette er ikke tilfældet med Eskimo-3. Her er fiskeolien helt frisk og behandlet med Pufanox for at  bevare friskheden af produktet.

Eskimo-3 til børn
Til børn anbefaler vi "Eskimo kids", som kan gives til børn i alderen fra 6-8 uger. Eskimo-3 kids har en lækker smag af frugt.

Kan man tage Eskimo 3, hvis man er vegetarer og veganere?
Eskimo 3 kapsler er lavet med gelatine fra kvæg, så disse er ikke egnet til enten veganere eller vegetarer. Producenten oplyser at de har valgt denne gelatine, da denne beskytter indholdet bedst muligt.
Hvis ikke man ønsker at indtage gelatine, kan man anvende eskimo 3 i den flydende udgave.

Kan man tage Eskimo 3 sammen med andet medicin?
Vi anbefaler altid at du rådgiver dig med din læge, før du kombinerer medicin og kosttilskud. Når du skal rådgive dig med din længe, er det altid en god idé at tage produktet eller informationer med på det givende produkt. Hos med24.dk har vi en farmakonom ansat, så du er også meget velkommen til at kontakte os for nærmere råd.

Hvordan smager Eskimo-3 fiskeolie?
Eskimo 3 i både flydende form og kapsler smager af citrus.

Kan gravide anvende Eskimo 3 fiskeolie?
Absolut! Eskimo 3 indeholder DHA som bidrager til normal udvikling af hjernen og øjnene af fostret, og diende børn, når moderen tager 200 mg DHA ud over det daglige anbefalede indtag af EPA / DHA på 250 mg.

Kan man være allergisk overfor Eskimo 3?
Det afhænger lidt af, hvor følsom din allergi er. Som regel er man allergisk mod fiskeproteinet, ikke fedtet, men der kan forekomme spor af fiskeprotein i fiskeolien.  

Hvor bliver Eskimo 3 produceret?
Selve fiskeolien bliver produceret i Norge, mens kapslerne og det færdige produkt er fremstillet i Sverige. Fiskene bliver fanget udenfor Peru, og producenten har 100% kontrol over hvilken båd og dag olien kommer fra.

Eskimo 3 er testet gentagende gange, og er bedst i kvalitet og miljø!
Eskimo 3 fik grøn miljø kolbe hos dansk Forbrugerrådet TÆNK i 2016, som ikke indeholder miljøskadelige stoffer som PCB, dioxin eller tungmetaller.

Vidste du, at Eskimo-3 fiskeolie er inspireret af eskimoerne?
I 1970 drog tre danskere til Grønland for at studere, hvorfor inuitter har verdens laveste forekomst af hjerte-kar-sygdom. Inuitter spiser traditionelt ikke meget af det, vi har lært, er sund kost for hjerte-kar-system, men hvorfor de er stadig så sunde?

I 1970 var Grønland stadigvæk et traditionelt samfund, og deres kost var traditionel, med en høj niveau af fedt fra skaldyr og havpattedyr.

Fedt sammensætningen i Eskimo 3 gør hele forskellen!
De tre forskere, Hans Olaf Bang, Dr. Jörn Cities Berg og Aase Brøndum Nielsen, fandt ud af at det var fedtsammensætningen i kosten som gjorde den store forskel, og dermed er denne sammensætning taget med over i Eskimo 3.

Køb Eskimo 3 hos med24.dk, vi har altid gode priser :-)
Vi ønsker at have det største udvalg og bedste priser på varer til et sundt liv i Norden.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.