Elli's After Bite - Til hurtig lindring af myggestik og irritation efter kontakt med brændenælde

Elli's After Bite

Få historien om Elli’s AFTER BITE – en lille men vigtig dansk “familie” af effektive produkter efter bl.a. myggestik

Elli’s AFTER BITE er skabt udfra et behov for effektiv hjælp efter myggestik og andre insektstik, der ofte driller små børn i form af forstyrret søvn og leg. At produkterne også hjælper mod brændenælder er en ekstra bonus.
Kombinationen af en lille datter, der fik tiltagende problemer med kløe efter myggestik, et møde med en professor, der kendte til de gavnlige egenskaber af Plantago Major (på dansk Glat Vejbred) og en vilje til at skabe effektive og funktionelle produkter, fik stifteren af Elli’s AFTER BITE, Maria Vangsgaard Wind, til at sætte alle sejl til for at skabe produkterne I Elli’s AFTER BITE serien.
Elli’s AFTER BITE er resultatet af 2 års målrettet produktudvikling af et plaster indeholdende en planteekstrakt og som supplement en Gel og Spray baseret på samme effektive plasnteekstrakt. Plasteret fra Elli’s AFTER BITE er skabt for både at kunne afhjælpe kløe efter bl.a. myggestik og andre insektstik, men også for at forhindre de små finger i at kløe med bakterieinfektion til følge, hvilket er en lille men vigtig detalje.
Gel og Spray fra Elli’s AFTER BITE er uundværlig hvis man har fået mange eller store hævede stik – og efter mødet med brændenælder, der også kan svie og give irritation.
Alle tre produkter supplerer hinanden og er ligeså nemme at tage med i tasken, som de er at anvende.

Filosofien bag Elli’s AFTER BITE er enkel:

Hvis børn leger og sover uforstyrret er sandsynligheden for at de trives større, hvilket gavner hele familien. At tilbyde børn i alle aldre og deres forældre effektive myggebehandlingsprodukter baseret på naturens eget middel, som virker lindrende og kløestillende hver gang, er derfor centralt for Elli’s AFTER BITE. Vi vil gerne understøtte udelivet med leg, hygge og kærlighed til naturen og hinanden!

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?