Ellas Kitchen

Ella´s Kitchen har vundet mange priser for deres økologiske babymad. Produkterne er lavet af rene og sunde råvarer, og er samtidig 100% økologisk. Ella´s Kitchen er desuden udviklet med tanke på miljøet. 

Filosofien bag Ella´s Kitchen er, at der er tænkt på ALT! Glæden ved de mange farvestrålende emballager, sanserne, sundheden, den travle hverdag, samvittigheden og godt for miljøet. Der er altså tænkt på alle dimensioner i Ellas Kitchens produkter til din baby. Bedre bliver det vist ikke!

Giv dit barn sunde madvaner allerede fra 4 måneders alderen med Ellas Kitchen babymos. Alle deres madprodukter er med en høj næringsværdi, og der er noget for enhver smag til at træne smagsløgene.

Man kan sige at mad med omtanke er nøgleordet hos firmaet Ella´s Kitchen. Der ligger viden bag alle de forskellige smage. Viden om både sanser, indlæring, ingredienser og børnepsykologi. Og så er alt maden selvfølgelig testet og godkendt af små maver.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.