Earth Nutrition

Earth Nutrition fremstiller naturlige kosttilskud efter Food-Born metoden, så du er sikret en høj kvalitet samt en høj optagelighed af dit produkt. Udforsk sortimentet af naturnære hverdags-tilskud eller læs mere om Earth Nutrition lige her

4 Produkt(er)

Earth Nutrition - Food-Born tilskud med respekt for naturen og kroppen

Det danske brand Earth Nutrition blev stiftet af Heidi Riishøj, der med sit arbejde som sygeplejerske og ernæringsterapeut har stor fokus på kostens betydning for helbredet. Heidi mener, at vi med den rette kost kan styrke- og støtte kroppen på en helt anden måde end vi tør tro på. Med denne unikke tilgang til kost, blev det tydeligt for hende, at der også er visse udfordringer med optimal indtagelse af vitaminer og mineraler. Igennem mange år var Heidi overbevist om, at kroppen kunne støttes ved indtagelse af høje doser vitaminer og mineraler. Her opdagede hun dog, at 'jo mere, jo bedre' ikke altid er gældende. 

Gennem hendes møde med Henrietta fra Wild Nutrition, der selv laver kosttilskud, og hendes erfaringer igennem 15 år, fandt Heidi ud af, hvor stor en forskel typen af og fremstillingen af de rette typer vitaminer og mineraler kunne gøre. Heidi har herefter skabt produkter til det danske marked, der tager baggrund i naturen og i videnskaben. Med et holistisk syn på mennesket ønskede hun at skabe kosttilskud, der indgår i en helhed med maden, som indtages, samt individets psykiske og spirituelle sundhed. Jo mere naturligt kosttilskuddet kan være, jo færre ressourcer skal kroppen bruge på nedbrydelsen, og jo bedre vil energi-flowet blive.

Kosttilskud fremstillet af naturnære ingredienser

Earth Nutrition benytter food-state metoden til at fremstille deres kosttilskud. Her tilsættes essentielle næringsstoffer til friske og naturlige råvarer, og disse lades arbejde i mere end 72 timer, sådan at næringsstofferne gennem den unikke proces optages direkte i fødevaren. Selv i små doser er Food-Born kosttilskud effektive på en anden måde end almindelige kosttilskud, og mere end 50 uafhængige studier viser, at vitaminer og mineraler inkorporeret i mad har en anden udnyttelse i kroppen i forhold til syntetiske næringsstoffer. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.