DUFFBEAUTY Nails

Læs mere om DUFFBEAUTY Nails her!

12 Produkt(er)

Smukke negle med DUFFBEAUTY Nails

DUFFBEAUTY har udviklet deres smarte og holdbare DUFFBEAUTY Press On Nails, som sparer dig både tid og penge. Deres DUFFBEAUTY negle er genanvendelige og kan bruges flere gange, hvis du passer godt på dem og fjerner dem skånsomt. De kunstige negle fra DUFFBEAUTY kommer i flere forskellige designs og forskellige negleforme. Neglene kommer bl.a. i disse forme:

Oval negleform

Den ovale negleform er meget naturlig og får dine fingre til at se længere ud samt hænderne til at se mere slanke ud. Med den klassiske, ovale form er neglen filet lidt ind i siderne for at forlænge neglen.

Square negle

Denne negleform kræver ikke meget vedligeholdelse og er samtidig meget naturlig. Den har en firkantet form og kræver ikke lange negle. Den er især god, hvis du har smalle negle og slanke fingre.

Coffin/Ballerina negle

Coffin formen er god til dig med naturligt lange og robuste negle, som måske har lyst til at prøve noget nyt. Formen ligner en kiste eller ballerinasko, hvorfra navnet også kommer. Den er filet til i siderne med en lige kant på spidsen.

Almond/Mandelformet negle

Mandelformet negle er lange og smalle med en afrundet spids. Negleformen får dine fingre til at virke længere og se slanke ud.

Få dine DUFFBEAUTY negle til at holde længe

Press-on neglene fra DUFFBEAUTY er stilsikre og nemme at påføre. Med disse simple trin kan du få neglene til at holde i op til 10 dage.

1. Prep dine negle
Du skal altid klargøre dine naturlige negle inden påføring af DUFFBEAUTY Nails. Start med at fjerne neglelak eller rester af neglelak. Vask herefter dine hænder, så eventuelle rester fra vatrondellen og acetonen fjernes. Fil derefter neglene til den ønskede form og længde. Buf dine negle med en neglebuffer for at give glans og fjerne riller og ujævnheder på neglefladen. Ved at buffe neglene kan neglelimen også bedre fæste til neglen. Skub dine neglebånd tilbage og fjern evt. dødt hud med en neglebåndklipper. Brug til sidst en neglelakfjerner eller alkohol til at fjerne rester af naturlig olie og støv på neglene.

2. Tilpas længden
Selvom lange negle er rigtig flotte, har de også nemmere ved at knække og falde af. Hvert manicuresæt indeholder seks forskellige negledesigns og fire forskellige former og længder. Vælg derfor dem, som passer bedst til dine negle og den ønskede stil.

3. Brug en god neglelim
Kvaliteten af din neglelim har stor betydning for holdbarheden af dine negle. Alle manicuresæt fra DUFFBEAUTY indeholder en neglelim, som er langtidsholdbar, samtidig med den er skånsom mod dine naturlige negle.

4. Brug topcoat
Det kan være en god ide at lægge en topcoat over dine Press-on negle. Udover at give et skinnende look, vil det også gøre, at din naturlige og falske negl vil klæbe bedre til hinanden.

5. Undgå vand lige efter påføring
Du bør undgå at vaske hænder de første 2-3 timer. Vand og sæbe kan nedbryde neglelimen. Du kan med fordel derfor planlægge, hvornår du påfører dine negle og i stedet bruge håndsprit lige efter påføring.

6. Undgå klor
Du bør undgå klor og bade i pools. Klor er med til at blødgøre og misfarve neglene, så de nemmere falder af.

Sådan fjerner du skånsomt DUFFBEAUTY Nails

Start med at lægge fingrene i blød. Fyld en skål med vand og bland lidt opvaskesæbe eller håndsæbe i. Læg fingerspidserne i vandet i ca. 20-30 minutter. Undgå at pille eller tvinge neglene af, før de er klar. DUFFBEAUTY Press On neglene vil langsomt slippe overfladen på dine naturlige negle. Løsen herefter neglene med en neglepind. Når neglelimen er ved at slippe dine naturlige negle, kan du bruge en neglepind eller neglebåndsskubber til forsigtigt at fjerne Press-on neglen. Hvis neglen ikke let fjernes, kan du lægge dem i blød igen i et par minutter. Fjern limrester, når neglene er fjernet. Du kan bruge neglepinden til forsigtigt at fjerne limrester på undersiden af dine Press-on negle. Brug en vatrondel med en smule neglelakfjerner eller en neglebuffer til at fjerne limrester på dine naturlige negle. Som det sidste step bør du pleje dine naturlige negle med en negleolie og en god håndcreme.


Køb de flotte og langtidsholdbare DUFFBEAUTY Press On Nails billigt hos Med24.dk. Vi har hurtig levering og fri fragt fra 349 kr.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.