DryNites

Gør nætter med sengevædning nemmere for dig selv og dit barn med de smarte DryNites-produkter. Hos det anerkendte og kvalitetsbetonede brand finder du natunderbukser til børn fra 3 til 15 år. Bliv klogere på hvad DryNites her!  

Hvad er DryNites? | Derfor skal du vælge DryNites | DryNites Natunderbukser | DryNites BedMats

7 Produkt(er)

Hvad er DryNites?

DryNites’ absorberende undertøj giver diskret beskyttelse om natten, hvis barnet tisser i bukserne. DryNites vil holde dit barns sengetøj og pyjamas ren og tør, således vil barnet ikke kun får en bedre nattesøvn, men vil også gå i seng og vågne med større selvtillid. 

DryNites er nemlig ikke kun et brand: DryNites er også et fællesskab, hvor forældre kan sparre og støtte hinanden, så de i sidste ende kan gøre det nemmere for deres børn at have problemer med inkontinens. Det er ofte forbundet med stor skam at tisse i sengen om natten, hvilket forværres af skæld ud og beskyldninger om, at det er barnets egen skyld. 

DryNites ved, at særlig store børn er kede af sengevædning. Derfor har de designet natunderbukser i passende størrelser og i et diskret design. På den måde kan natunderbukser til store børn nemt bæres under nattøj uden at den kan ses af andre. 

Sengevædning hos børn

Mindst 10% af alle børn tisser i sengen i en periode i deres liv, men cirka 70% af sengevædere slutter inden de fylder 7 år. Det er altså naturligt, at barnet vokser fra nattisseriet, men det kan give udfordringer i familien, mens det står på. 

Hvor enuresis nocturna er mere udbredt, er inkontinens hos børn mere sjældent og foregår ofte i dagtimerne. DryNites natunderbukser til børn henvender sig derfor også til små eller større børn med enuresis nocturna, som har problemer med sengevædning/nattisseri. 


Hvordan fungerer DryNites Bleer/Natunderbukser?

DryNites adskiller fra andre mærker ved at lave diskrete natbleer og natunderbukser, som passer til børn. Mange forældre vælger nemlig at forsætte med ble, hvis barnet ikke er tørt om natten ved 4-5-årsalderen. Bleer er smarte, men er lavet til mindre børn, hvorfor klassiske natbleer ofte ender med ikke at fungere. 

DryNites er derimod designet til hhv. pige- og drengekroppe, så sugekernen er placeret optimalt i forhold til kroppens anatomi. DryNites har samme funktion som en natble, men ligner mere underbukser, da børn ikke har behov for den samme støtte som babyer. Det lydløse materiale gør det også muligt for barnet at bevæge sig uden at materialet larmer. 


DryNites Natunderbukser

Udover det den diskrete og naturlige pasform, finder du også natunderbukser med print til større børn samt varianter til pre-teens og unge teenagere. 

Du finder DryNites i følgende størrelser og designs:

 • DryNites Boy 3-5 år – med flotte farver og Spiderman-design
 • DryNites Girl 3-5 år - med fine feer
 • DryNites Boy 4-7 år - med et sejt Ironman-design
 • DryNites Girl 4-7 år - med søde Disney-designs
 • DryNites Boy 8-15 år - med et diskret sportstema
 • DryNites Girl 8-15 år – med et diskret og feminint blomstermotiv

DryNites Bedmats

Et alternativ til DryNites natunderbukser er DryNites Bedmats, som er smarte og effektive engangslagner. Bedmats beskytter madras og sengetøj såvel som barnet fra uønsket sengevædning, så barnet kan sove trygt og bekymringsfrit. 

DryNites engangstisseunderlag er diskrete, så det ligner et almindeligt lagen med sin bløde og behagelige overflade. Det smarte lagen til sengevædning kan absorbere op til 900 ml. væske. Undersiden er med en vandtæt membran som klæber til madrassen.  

DryNites Bedmats er egnet til:

 • Ældre børn, der tisser i sengen
 • Som et supplement til mindre blebørn
 • På ferier eller ved besøg
 • I forbindelse med pottetræning
 • I forbindelse med voksen-inkontinens
 • I forbindelse med menstruation

Køb DryNites hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du løbende DryNites bleer på tilbud. DryNites er nogle af de bedste natbleer på markedet på grund af den høje sikkerhed og det diskrete design. Alle vores bleer kan købes billigt og med diskret levering. Du får fri fragt over 200 kr. og hurtig levering. 

pil til toppen med24

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.