Dr. Hauschka hudpleje og makeup

97 Produkt(er)

Dr. Hauschka – Naturlig, virkningsfuld og organisk hudpleje

Dr. Huaschka tilbyder en række virkningsfuld pleje og skønhedsfremmende makeup, der kan hjælpe dig med at opnå fuld tilfredshed uanset hudtype og behov. De mange lækre cremer og den iøjnefaldende naturkosmetik, støtter hudens egne, genopbyggende processer. Dr. Hauschka fokuserer nemlig på naturens og mennesket indre helbredende kraft.

I vores sortiment finder du blandt andet Dr. Hauschka lip balm, rensemælk samt Dr. Hauschka facial toner

Hvad er Dr. Hauschka?

Dr. Hauschka leverer hudpleje og naturkosmetik af højeste kvalitet. Brandet er ejet af WALA fonden, som har været pionerer indenfor naturprodukter siden 1935.

Din garanti for virkningsfulde produkter baseret på sunde, aktive ingredienser og naturlige råvarer, starter derfor trygt i hænderne på Dr. Hauschka, der har udviklet og fremstillet deres naturlige hudpleje lige siden 1967.

Fra naturens rige til dig
Om end produktet er til for at skabe underværker for ansigt eller krop, vil både mennesket og naturen altid stå i centrum for udviklingen og produktionen af Dr. Hauschkas helt eksklusive hudpleje.

En overbevisning, ansvar for naturen og ønsket om menneskets bedste velgående var netop det, der førte til ideen om at skabe en pleje baseret på virkningsfulde, naturlige ingredienser båret af økologi, bæredygtighed, gensidig respekt og fair handel.

Omhyggelig forarbejdning og krav om kvalitet
Ethvert produkt fra Dr. Hauschka må leve op til strenge regler både hvad angår ingredienser, virkning og forarbejdning. Alt pleje indeholder således udtræk fra lægeplanter, der omhyggeligt forarbejdes i en sammensætning af næringsrige olier, urter, voks og andre aktive ingredienser, som både beskytter mod ydre påvirkning og styrker hudens egne processer.  

Dr. Hauschka testes på egne medarbejdere og frivillige testpersoner inden markedsføring. Det går stærkt imod brandets værdier at teste på dyr, og de sørger derfor for, at hverken laboratorier eller samarbejdspartnere inddrager dyr i processen.  

Personlig pleje fra Dr. Hauschka

Hos Dr. Hauschka inddeles hudpleje ikke i hudtyper. Huden er nemlig et helhedsorgan med skiftende udseende, og derfor er produkterne lavet med det formål, at de aktiverer hudens egne funktioner.

Dr. Hauschka understøtter hudens egne funktioner og kræfter til at regulere og regenere sig selv ved hjælp af de naturlige, naturnære og naturidentiske ingredienser. I mødet mellem creme og hud sker en symbiose, hvor de virkningsfulde kræfter fra råvarerne skaber underværker for din hud ved blot at komplimentere eller fremme den naturlige balance. 

Din rette hudpleje

Om end du ønsker at pleje ansigt, hænder, hår, krop eller læber, er der at finde det rette match blandt Dr. Hauschkas personlige pleje. De enkelte cremer er bestående af netop de vitaminer, mineraler og næringsstoffer fra bestemte olier, planter og urter, det kræver for at opnå optimal virkning og fuld tilfredshed.  

Blandt de klassiske favoritter findes:
Dr. Hauschka Rose Day Cream bedre kendt som Dr. Hauschka rosencreme. Cremen er en sand klassiker, der både giver ekstra beskyttelse og pleje til huden. Rosenblomster og vilde hyben er i denne med til at skabe harmoni og styrke, mens planteolie og voks sikrer den optimale beskyttelse af din hud igennem ethvert gøremål.

Dr. Hauschka Dagcreme. Denne farvede dagcreme er en nærende og let creme, som giver dig en flot ensartet hudtone, der samtidig fremstår helt naturlig. Både nærende planteolier, frø og plejende voks er i denne creme med til at beskytte, fugte og pleje din hud gennem hele dagen.

Dr. Hauschka Natcreme. Med denne regenererende og genopbyggende natcreme stimuleres huden samtidig med, at den optimale balance genvindes. Huden tillades at ånde frit under cremen, mens de indre kræfter skaber underværker i samspil med de aktive ingredienser, som arbejder helt inde i hudens dybere lag.

Dr. Hauschka håndcreme. Blandt håndpleje tilbydes både Dr. Hauschka Hydrating Hand Creme og Regenerating Handcreme. Disse fantastiske cremer absorberes hurtigt, beskytter og fugter helt i dybden, så dine hænder igen bliver lækre, smidige og indbydende til enhver lejlighed. 

Dr. Hauschka makeup - 100% naturkosmetik

I 1999 præsenterede Dr. Hauschka en komplet makeupserie af helt naturlige sammensætninger, der ikke blot pynter, men også plejer ansigtet. Det har været et kæmpe hit blandt dets mange forbrugere, der både har kunne nyde en selvforkælende pleje og smuk makeup på deres rejse mod optimal skønhed.

Dr. Hauschka makeup findes i flere flotte, iøjnefaldende varianter, som er svære at holde fingrene fra, så snart man har oplevet deres høje dækkeevne, utrolige holdbarhed og skånsomme pleje.

Makeup-favoritterne
Hos Med24.dk finder du både Dr. Hauscka mascara samt Dr. Hauschka foundation i flere varianter og farvetoner – Du kan finde netop den, der dækker dine behov og fremmer din udstråling.   

For de silkebløde, farvestrålende og kysseklar læber findes desuden Dr. Hauschka Lip Gloss. De naturlige essentielle olier i glossen frembringer den bedst opnåelige glans på dine læber. Selv den nødvendige pleje læberne kræver gennem en dag, som kan være fyldt med skadelige og udtørrende forhold, imødegås i makeupserien.   

Køb Dr. Hauschka hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du et kæmpe sortiment af personlig pleje fra det kvalitetsbevidste og anerkendte brand Dr. Hauschka. Med deres hudpleje og makeup kan du hurtigt bringe de bedste sider frem i dig selv, skabe den udstråling og opleve den velvære, der kan give dig tilfredshed foran spejlet.

Vi tilbyder disse helt unikke produkter til skarpe priser og eksklusive tilbud, med mulighed for fri fragt og hurtigt levering! 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.