Doomoo Ammepuder

Gør din amning behagelig og tryg med en Doomoo Ammepude. En ammepude kan hjælpe både dig og baby med at sidde behageligt, så din amning bliver en dejlig oplevelse med kontakt og nærvær. De støttende Doomoo ammepuder fås i et væld af fine farver, hvor betrækket desuden kan tages af og vaskes. Bliv meget klogere på de fine ammepuder fra Doomoo her! 

Hvorfor bruge ammepude? | Ammepude størrelser | Tips & tricks

Undgå frustration og dårlige siddestillinger ved amning

Mange vordende mødre er både spændte og nervøse for amningen. Løber mælken til? Kommer det til at gøre ondt? Forventningerne kan være høje, og derfor bliver mange frustrerede og kede af, hvis amningen ikke altid forløber som håbet. Har du problemer med den rette sidestilling, hvor både baby og dig sidder godt, kan en ammepude være løsningen. 

Hvorfor bruge Doomoo ammepuder?

Med en baby bruger du som nybagt mor mange timer i døgnet på at amme. Det kan slide på både krop og sind, og det er derfor vigtigt, at du finder teknikker og siddestillinger, der fungerer for dig. Amning kan foregå i alle døgnets timer, så komforten skal være i top.  

I stedet for at få forkrampede arme, ømme skuldre og sovende arme, kan du med en ammepude nemmere få baby til at ligge godt. Placér Doomoo ammepuden i skødet, så du aflaster din nakke og arme men stadig opnår en god og vigtig kontakt med dit barn. 


Doomoo ammepuder i flere størrelser

Alle mødre og børn er forskellige, og derfor finder du flere forskellige Doomoo ammepuder her på siden. Ammepuder skal både være praktiske og komfortable, så du kan selvfølgelig tage betrækket til Doomoo ammepuden af og maskinvaske det - uanset hvilken model du køber.  

Du finder desuden Doomoo ammepude i flere størrelser hos Med24.dk. Den store ammepude, også kaldet en graviditetspude, har en omkreds på 180 cm. Den almindelige ammepude måler derimod 150 cm i omkreds. Længden og omkredsen af ammepuderne kan derfor variere, så du nemt kan finde den størrelse, der passer perfekt til dig. De store ammepuder fra Domoo er blandt vores kunders fortrukne på grund af det flotte betræk og det behagelige design.  

Genopfyldning af Doomoo ammepude

Desuden indeholder Doomoo ammepuder lydløse EPS-kugler, der holder formen og desuden har antibakterielle egenskaber. Skulle din ammepude alligevel falde lidt sammen, kan du nemt købe fyld til Doomoo ammepude her! Ved enten at fjerne kugler eller putte flere i, kan du selv justere hvor blød eller hård ammepuden skal være. Vær opmærksom på at du ved påfyldning skal bruge en clips til at sætte sikkerhedslynlåsen i, før du lyner inderpuden på. På den måde undgår du at kuglerne ved et uheld falder ud. 


Tips & tricks - få mest ud af din ammepude

Når du først har investeret i din ammepude fra Doomoo, er det kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan bruge den til. Brugen af ammepuden er nemlig ikke begrænset til amningen. Mange benytter også ammepuden til at ligge baby, hvis de skal have begge hænder fri i hjemmet. 

Ammepuden kan også fungere som en graviditetspude. Lige så fin og flot som den store mave er under graviditeten, lige så svær kan en behagelig, liggende stilling være at finde. Du kan derfor med fordel eksperimentere med puden, mens du ligger ned. Mange gravide er glade for at have en pude mellem benene, så bækkenet stabiliseres.  

Mange er også glade for at benytte graviditetspuden som støtte under eksempelvis strikning eller hækling, så skuldre og nakke kan slappe af og du kan koncentrere dig om dit håndarbejde.


Stort udvalg af produkter indenfor Mor & Barn

Leder du efter flere produkter til gravide eller ammende samt babyer? Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af alt fra ammepuder, ammeindlæg og sutteflasker til kosttilskud, legetøj og meget mere. Udforsk alle produkterne i Mor & Barn-kategorien

pil til toppen med24

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?