Dermalogica Active Clearing

6 Produkt(er)

Dermalogica Active Clearing - behandling af voksenakne

Active Clearing er et tiltag fra Dermalogica, som erstatter hele serien Medibac Clearing. Disse produkter arbejder ikke bare på at bekæmpe voksen acne, men også på at reducerer tidlige ældningstegn.

Det er en udbredt misforståelse, at acne kun rammer teenagere. Det er et helt almindeligt hudproblem blandt voksne, hvor mange lever med de udfordringer, der ses ved en fedtet hudtilstand eller acne. Det kan føles meget ubehageligt, ligeledes med at det kan tære på selvtilliden. Og sådan bør det ikke være. Derfor har Dermalogica udviklet produkter, som effektivt behandler, renser og forebygger voksen acne. Det er intelligent og skånsom hudpleje, der effektivt forsvarer din hud mod voksen acne

Målrettet behandling med Active Clearing system

Active clearing system er en serie af hudplejeprodukter, som vi har udviklet med det specifikke formål at behandle og bekæmpe de gener, der kan opstå i forbindelse med voksen acne. Der er derfor tale om målrettet hudpleje, der er tilpasset hudtyper og behov. Du kan vælge mellem forskellige active clearing produkter, der har hvert deres fokus, så du kan skræddersy din hudpleje efter netop din huds behov.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.