Dermalog

Læs mere om produkterne fra Dermalog.

17 Produkt(er)

Dermalog

Produkterne beskytter og genopbygger beskadige hud hos voksne, børn og babyer. Alle produkterne har det nordiske miljømærke - Svanemærket. Dette giver dig garanti for, at produkterne lever op til skrappe miljøkrav og tager stort hensyn til sundhed og garanterer en god kvalitet. Produkterne er udviklet af danske hudlæger. Flere af produkterne har en aktiv farmakologisk effekt.

Sortiment

Skin-Cure
Produkterne fra Skin-Cure-serien er specialcremer med en meget høj fedtprocent (63%) til meget tør og vanskelig hud. De er blandt andet velegnet til frostskader, atopisk hud og hud i medicinsk behandling, som kræver ekstra omsorg.

Fedtcreme
Fedtcremen findes i flere forskellige størrelse og har en meget høj fedtprocent (56%). Cremen er velegnet til meget tør hud - for eksempel med tendens til eksem og psoriasis.

Fugtighedscreme
Fugtighedscremen findes også i flere forskellige størrelser og har en fedtprocent på 22%. Den kan med fordel anvendes til daglig pleje af tør og normal hud i både ansigtet og på kroppen.

Lotion
Dermalog Lotion kan anvendes af alle hudtyper. Den har en forholdsis lav fedt procent (16%) og er velegnet under makeup samt som supplerende hudpleje under acnebehandling.

Flydende Sæbe
Den flydende sæbe kan anvendes til daglig vask af hænderne, men også som badesæbe til bruse- eller karbad. Den renser mildt og skånsomt, modvirker udtørring og kløe samt har en lav pH. Den flydende sæbe kan anvendes af hele familien - spædbørn, børn, voksne og ældre.

Shampoo
Dermalog Shampoo kan anvendes af alle hårtyper - inklusiv dig med meget sart og sensibel hårbund. Den modvirker kløe og irritation, mens den giver håret glans og en glattere struktur.

Balsam
Dermalog Balsam er beriget med glycerin, mandelolie og provitamin B5, som sammen er med til at forstærke hårets overflade, forebygge spaltning og modvirke kløe og irritation. Balsammen kan anvendes af hele familien.

Antiperspirant Deodorant
En mild deo roll-on, som giver en effektiv beskyttelse mod svedlugt i op til 24 timer ved hver brug. Den kan anvendes af alle hudtyper - inklusiv personer med meget sart og sensibel hud. 

Face Cream
Dermalog Face Cream giver en langvarig, fugtgivende effekt og nærer huden med sit moderate fedtindhold (21%).

Læbepomade
Læbepomaden er blandt andet velegnet til personer, som er i medicinsk behandling, hvor læber kræver ekstra omsorg. Den er baseret på vegetabilske olier, som naturligt forbygger udtørring.

Køb mild og allergivenlig hudpleje fra Dermalog hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi et bredt udvalg af hudplejeprodukter fra Dermalog. Køb hos os i dag - billigt, hurtigt og nemt.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.