Dermalog

Dermalogs produkter indeholder ikke parabener, parfume, tilsatte konserveringsmidler, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer. Produkterne beskytter og genopbygger beskadige hud hos voksne, børn og babyer. Alle produkterne har det nordiske miljømærke - Svanemærket. Dette giver dig garanti for, at produkterne lever op til skrappe miljøkrav og tager stort hensyn til sundhed og garanterer en god kvalitet. Produkterne er udviklet af danske hudlæger. Flere af produkterne har en aktiv farmakologisk effekt.

Serien består af:

Skin-Cure
Produkterne fra Skin-Cure-serien er specialcremer med en meget høj fedtprocent på 63% til meget tør og vanskelig hud. Cremerne er ofte anvendt til frostskader, atopisk hud og hud der er i medicinsk behandling, som kræver ekstra omsorg.

Fedtcreme
Fedtcremen findes i flere forskellige størrelse og har en meget høj fedtprocent på 56%. Cremen er velegent til meget tør hud f.eks. eksemhud, psoriasis og andre skællende hudområder.

Fugtighedscreme
Fugtighedscremen findes også i flere forsliggestørrelser og hr en fedtprocent på 22%. Cremen kan anvendes til daglig pleje af tør og normal hud i både ansigtet og på kroppen.

Lotion
Dermalog lotion kan anvendes af alle hudtyper - normal, fedtet og tør hud. Lotionen har en forholdsis lav fedt procent på 16%. Den er velegnet under makeup og som supplerende hudpleje under acne behandling.

Flydende sæbe
Den flydende sæbe kan anvendes som daglig vaske af hænderne, men også som badesæbe til bruse- eller karbad. Sæber vasker mildt og skånsomt, modvirker udtørring og kløe og har en lav pH. Den flyende sæbe kan anvendes af hele familien - spædbørn, børn, voksne og ældre.

Body Wash
Kropsvasken kan anvendes af alle også personer med atopisk hud og allergi. Den giver kroppen en mild og skånsom vask, mens den også fugter og beskytter huden.

Shampoo
Dermalog shampoo kan anvendes af alle hårtyper, også personer med meget sart og sensibel hårbund. Shampooen modvirker kløe og irritation, mens den giver håret glans og en glattere struktur. Skælshampooen har en pH på 5, som forebygger udtørring og efefktivt fjerner skæl.

Hårbalsam
Denne hårbalsam er beriget med glycerin, mndelolie og provitamin B5. Disse ingredienser er med til at forstærke hårets overflade, forebygger spaltning og modvirker kløe og irritation. Den kan anvendes af hele familien.

Antiperspirant deodorant
En mild deo roll-on, som giver en effektiv 24-timers effekt. Deodoranten kan anvendes af personer med meget sart og sensibel hud. 

Face Cream
Dermalog Face Cream giver en langvarig fugtgivende effekt, da de aktive ingredienser trænger helt ned i under huden. Cremen har en fedtprocent på 21%

Læbepomade
Læbepomaden er særligt velegnet til personer, som er i medicinsk behandling, hvor læber kræver ekstra omsorg. Den er baseret på vegetabilske olier, som naturligt forbygger udtørring.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.