DentaCure

Læs mere om mund- og tandplejeprodukterne fra DentaCure.

4 Produkt(er)

DentaCure

DentaCure er et mund-og tandplejemærke udviklet af den danske biotek-virksomhed, Fenucure Medical ApS. Det snævre, men yderst virksomme - og ikke mindst klinisk dokumenterede - sortiment dækker over tandpasta, tandtråd og mundskyl udviklet specielt til personer, som oplever tendens til blødende og/eller betændt tandkød.

DentaCures produkter blev i 2017 testet af Professor Marie Paulis ved New Haven University, og her fandt man, at produkterne havde en effektiv, virkning på gener som tandkødsbetændelse og blødende tandkød sammenlignet med placebo.

Klinisk dokumenteret virkning - baseret på naturlige virkestoffer

Den helt store stjernespiller i DentaCures produkter er det aktive stof, bukkehornfrøekstrakt, som i årtusinder har været kendt for sine helende egenskaber indenfor naturmedicinens verden. Ekstraktet har en dokumenteret, antiinflammatorisk effekt, som både bekæmper de bakterier, som forårsager tandkødsbetændelse og virker dulmende.

Topkarakter hos Forbrugerrådet Tænk

I efteråret 2017 scorede DentaCures tandpasta A-kolbe i kemitest foretaget af Forbrugerrådet Tænk. Det betyder, at den er garanteret fri for uønsket kemi.

Køb tandplejeprodukter fra DentaCure hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi flere mund- og tandplejeprodukter fra DentaCure. Køb hos os i dag - billigt, hurtigt og nemt.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.