Deli Drengene

7 Produkt(er)

Hvem er Deli Drengene?

Deli Drengene står bag forskellige delikatesse produkter til hyggelige stunder og sjove madoplevelser. Deres sortiment er nøje udvalgte til deres kunder, og er alle i en meget høj kvalitet. Deli Drengene har selv produktion af bl.a. olivenolie, pesto og pepperballs. Udover deres egen produktion forhandler de også mange andre lækre delikatesser bl.a. til et stort og lækkert tapasbord. Deres store sortiment har særligt fokus på delikatesser til tapas, og de sælger alt, hvad man kunne tænke sig til et lækkert tapasbord.

Historien bag Deli Drengene

Idéen til Deli Drengene opstod hos deres leverandører. Nogle af deres svenske leverandører fortalte altid om, hvordan de skulle ned til “grabberne” (på dansk: drengene) i Danmark, og derfra udspringer Drengene i deres navn. Deli udspringer derimod fra ordet delikatesser, hvorfra navnet også tydeligt er præget af deres dna og store sortiment af delikatesse produkter.

Delikatesse produkter fra Deli Drengene

Hos Med24.dk har vi flere af de mange lækre delikatessevarer fra Deli Drengene. Vores udvalg består hos Med24.dk bl.a. af:

  • Deli Drengene Oliven Bella Cerignola – 280 g
  • Deli Drengene Olivenolie Sitia – 500 ml
  • Deli Drengene Pesto basilikum – 180 g
  • Deli Drengene Pepperballs stuffed with Cheese – 260 g

Køb de mange smagfulde delikatessevarer fra Deli Drengene nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så de lækre produkter hurtigt kan nå frem til dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.