Coola


Coola produkterne er pakket med vitaminer, antioxidanter og essientielle fedtsyrer. Coola er op til 97% økologiske og indeholder helt friske og naturlige ingredienser. Huden plejes, fugtes og beskyttes af de bedste ekstrakter og olier fra naturen. Alle produkter er fremstillet helt uden brug af aminobenzoesyre, parabener eller phtalater.

40 Produkt(er)

COOLA - Solcreme med naturlig kraft og beskyttelse

Hvis du kender COOLA, så kender du dem helt sikkert for deres fantastiske solbeskyttelse. Men når det kommer til solbeskyttelse, er COOLA ikke blot et mærke, det er en manifestation af naturens kraft. Hos COOLA tror de på at skabe solbeskyttelsesprodukter, der ikke bare beskytter, men også nærer din hud ved hjælp af naturens egne gaver. 

COOLA tilbyder dig solprodukter af højeste kvalitet, der både beskytter og plejer din hud. Deres solprodukter kombinerer naturlige ingredienser med avanceret teknologi for at skabe den perfekte balance mellem solbeskyttelse og hudpleje. Så med deres innovative sortiment sørger COOLA for at imødekomme dine behov på bedste vis. COOLA – meget mere end solcreme

COOLA er dedikeret til at tilbyde dig solprodukter, som sørger for at holde dig beskyttet i solen. Men derudover producerer de også hudpleje og selvbruner af højeste kvalitet, der er skånsomme mod din hud og miljøet. Så uanset om du ønsker effektiv solbeskyttelse, en naturlig solbrun glød eller omfattende hudpleje, vil COOLA hjælpe dig til at opnå dette. 

Selvbruner til en naturlig og strålende glød

Ønsker du en solbrun glød uden at udsætte din hud for skadelige UV-stråler? Så vil COOLAs selvbrunerer være det perfekte valg for dig. Deres selvbrunere er specielt udviklet til at give dig en naturlig og jævn farve, uden at du behøver at udsætte dig for solen. De er nemme at anvende og giver dig en smuk og strålende glød hele året rundt. I deres sortiment finder du forskellige slags, alt efter hvad du er til, samt applikator til at påføre din selvbruner med. 

Hudplejeprodukter til en sund og strålende hud

Udover solbeskyttelsesprodukter og selvbrunere tilbyder COOLA også et bredt udvalg af hudplejeprodukter. Deres hudplejesortiment er designet til at pleje og forbedre din hud i dybden. Hos COOLA anvender de naturlige ingredienser som antioxidantrige ekstrakter, fugtgivende olier og vitaminer for at give din hud den optimale næring og beskyttelse. 

Deres hudpleje inkluderer Dag- og natcreme, øjencreme, face mists og meget mere. Uanset om du har tør, fedtet eller moden hud, har COOLA hudpleje, som kan imødekomme dine behov. Deres hudplejeprodukter er skabt med omtanke for din huds sundhed og vil hjælpe dig med at opnå en mere strålende og velplejet hud. COOLA passer ikke kun på dig, men også miljøet

Hos COOLA er de engagerede i at levere produkter, der ikke kun er gode for dig, men også for vores planet. Derfor er de meget opmærksomme på genanvendelse, og gør hvad de kan, for at genbruge de ressourcer, som de får fra naturen. Dette er både gældende for deres metoder indenfor produktion samt emballagen, som kommer ud til kunderne.  

Deres mission er at give dig de bedste hudplejeprodukter, om det er solbeskyttelse, selvbruner eller hudpleje, samtidig med at de opretholder deres forpligtelse til at passe på vores jord. De har blandt andet opnået at bruge 30% mindre plastik i deres emballager, og sparer derved en masse spildte ressourcer i deres produktion. 

Deres produkter er desuden veganske og cruelty-free, da god dyrevelfærd er en stor prioritet for COOLA. Find det perfekte COOLA skønhedsprodukt til dig

Beskyt og plej din hud med COOLA's skønhedsprodukter af højeste kvalitet. Uanset om du er på udkig efter en solcreme til daglig brug, en vandfast solspray til strandturen, en solstift til at holde dine læber beskyttede, selvbruner eller hudpleje har COOLA det perfekte produkt til dig. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.