Collagen-Boost fra Natur-Drogeriet

Læs mere om Natur-Drogeriets Collagen-Boost serie lige her:

3 Produkt(er)

Natur-Drogeriets Collagen-Boost serie

”Hudpleje kommer ikke kun udefra, men også indefra” er fundamentet for Natur-Drogeriets Collagen-Boost serie. Her finder du 3 forskellige varianter af Collagen-Boost, som er særlig udviklet til din indre skønhed.

Du kan for eksempel få Collagen-Boost med hyaluronsyre og naturlig hindbærsmag. Den indeholder kollagen, som er et protein, vi danner i kroppen, og er den primære bestanddel af bindevævet. Produkterne indeholder desuden C-vitamin, som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normal fungerende hud.
 
Collagen-Boost findes også i en vegansk udgave; Collagen-Boost Vegan. Modsat Natur-Drogeriets andre kollagenprodukter indeholder Collagen Boost Vegan – som navnet antyder – ikke animalske produkter. Du får i stedet vegetabilske proteinkilder til kollagen og hud samt C-vitamin og biotin, der bidrager til at vedligeholde normal hud og hår.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.