Cocoa Brown

Ønsker du en lækker, solbrun kulør uden at skulle tilbringe flere timer i solen eller i et solarie? Så er Cocoa Brown din redning! De skønne selvbrunerprodukter inkluderer alt fra selvbrunermousse og -lotion til bodyscrub og påføringshandsker. Læs mere om Cocoa Brown her.

11 Produkt(er)

Cocoa Brown sikrer dig en jævn, gyldenbrun kulør - helt uden striber

Cocoa Browns selvbrunerrejse går tilbage til 2012, hvor Cocoa Brown one hour tan blev lanceret. Siden 2012 er det gået stærkt; Cocoa Brown har revolutioneret markedet for selvbrunere og har modtaget adskillelige positive anmeldelser og udmærkelser i hele verden.

Skaberen bag Cocoa Brown er Marissa Carter, der selv har fået utallige spraytans gennem årene og har oplevet de udfordringer, der kan være forbundet dertil. Eksempelvis nævner hun, at hun efter en nat med spraytan vågnede op med en lækker, gylden farve, som der i sig selv ikke var spor galt med; problemet var bare, at den gyldne farve også var smittet af på hendes barn! Netop denne oplevelse blev startskuddet til Cocoa Brown, der med udviklingen af Cocoa Brown one hour tan gjorde det muligt for forbrugerne at opnå en gyldenbrun farve på blot én time uden at skulle overnatte med farven på. Derudover har Cocoa Browns selvbrunerprodukter en ikke-lugtende formel, så du undgår den skrappe og velkendte lugt af selvbruner, når farven udvikler sig.

Sådan anvender du Cocoa Browns selvbrunerprodukter:

For at opnå de bedste resultater, kræver det også den bedste rutine. Derfor bliver det utrolig vigtigt både at forberede huden samt vedligeholde farven efterfølgende, så du opnår et jævnt og holdbart resultat. Heldigvis kommer Cocoa Brown dig i forkøbet og har udviklet effektive produkter til både forberedelse, påføring og vedligeholdelse.

Step 1: forberedelse

Striber, pletter og ujævnheder kan nemt opstå ved påføring af selvbruner. Heldigvis kan man med en god bodyscrub opnå et jævnere og mere ensartet resultat. Cocoa Brown Tough Stuff er netop en effektiv bodyscrub, der både fjerner døde hudceller og selvbrunerrester samt efterlader huden blød og glat, så den er klar til selvbruner. Bodyscrubben er skånsom og nem at bruge, da den blot masseres ind i huden hver dag i dagene op til påføringen af selvbruner, hvilket vil efterlade din hud silkeblød og klar til den lækre, gyldenbrune glød.

Step 2: påføring af Cocoa Brown selvbruner

En påføringshandske er ofte nøglen til en jævn og smuk påføring af selvbruner; og dette behov dækker Cocoa Brown også! Cocoa Browns udvalg af påføringshandsker inkluderer både Cocoa Brown Pink Tanning mitt, Cocoa Brown Deluxe Double-Sided Tanning mitt og Cocoa Brown Velvet Thumb Tanning Mitt, så du kan vælge netop dén handske, der passer til dit behov.

Når du eksempelvis skal påføre Cocoa Brown one hour tan, sprøjtes en smule produkt ud på din selvbrunerhandske, hvorefter produktet fordeles i forsigtige, cirkulære bevægelser. Du kan vælge at lade Cocoa Brown one hour tan sidde i hhv. 1, 2 eller 3 timer alt efter, hvor mørk du ønsker farven.

Step 3: vedligeholdelse

De fleste af Cocoa Browns self tan produkter holder i helt op til 7 dage, når du plejer huden efterfølgende og sikrer, at den modtager masser af fugt og pleje. Her er det derfor ideelt at benytte en lækker bodylotion med plejende og fugtgivende ingredienser.

Step 4: aftagning

Hvis uheldet skulle være ude, og du alligevel har fået striber, eller hvis du blot vil gøre huden klar til et nyt lag af selvbruner, er Cocoa Brown Fresh Start Self Tan Eraser ideel. Ofte ville man måske forsøge skrubbe løs med en skrubbehandske for at løse problemet, men med Cocoa Brown Fresh Start Self Tan Eraser smører du blot produktet på tør hud og lader det sidde i 5-10 minutter, hvilket skånsomt vil fjerne farven.

Cocoa Browns brede udvalg af self tan produkter

Cocoa Browns sortiment af selvbrunere inkluderer både selvbrunerskum og selvbrunerlotion, så du kan vælge dén type, som passer til netop dit behov:

Cocoa Brown 1 Hour Tan

Bestselleren fra Cocoa Brown skiller sig ud fra andre selvbrunere på markedet ved at udvikle sig på blot én time, så du hurtigt og nemt kan opnå den smukke, gyldenbrune kulør – selv i en travl hverdag, hvor du ikke har tid til at vente flere timer på, at farven udvikler sig! Cocoa Brown one hour tan har derudover en duft af blomster og holder i helt op til 7 dage. Cocoa Brown one hour tan findes både i medium, dark og extra dark.

Cocoa Brown Gentle Bronze

Med denne selvbrunerlotion fra Cocoa Brown slipper du for besværligheden ved påføring af selvbrunermousse og tilføjer derudover ekstra fugt til huden samtidig med, at du opnår en smuk, gylden kulør. Cocoa Brown Gentle Bronze kan påføres hver eneste dag og giver dig derfor god kontrol, da du gradvist kan intensivere farven.


Opnå en lækker, gyldenbrun kulør med selvbrunerprodukterne fra Cocoa Brown. Køb med hurtig levering og fri fragt fra 299,- hos Med24.dk

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.