Carroten

12 Produkt(er)

Carroten solprodukter

Carroten stammer fra Grækenland og er et førende mærke inden for solbeskyttelsesprodukter. Carroten har i over 35 år specialiseret sig i solbeskyttelse og vejen til en solbrun hud på en sikker og naturlig måde. De drager inspiration fra gulerod og kokosolie, som er kendt for sine antioxidantegenskaber samt hjælper med at forbedre hudens tannings proces. Solprodukterne fra Carroten hjælper også med at beskytte huden mod solens UVA- og UVB-stråler samt IRA-stråler, så du kan føle dig sikkert beskyttet. Mange af solprodukterne fra Carroten kommer i en praktisk sprayform, som gør dem lette at påføre på hele kroppen.

Carroten tanning

Carroten har en Tanning-serie, som er særlig udviklet til at give en smuk sommerglød. Carroten Tanning er lavet på en unik formel med gulerods- og kokosolie, som fremmer en solbrun glød. De har udviklet en Carroten Tanning Oil med både SPF 20 og SPF 30, som giver sikker beskyttelse mod solens stråler.

Ønsker du at give din hud en flot sommerglød kan du benytte deres Carroten Tanning Gel, som booster hudens tannings proces, samtidig med den tilfører fugt og næring til huden. Carroten Intensive Tanning Gel indeholder ikke solfaktor og beskytter dermed ikke mod solens stråler. Det er derfor vigtigt at benytte en anden form for solbeskyttelse.

Carroten solcreme

Carroten solcreme beskytter huden mod solens UVA- og UVB-stråler, som kan forårsage solskader på huden og medvirke til for tidlig ældning, hvis man ikke beskytter huden. Deres Carroten solspray kommer med SPF 30 og SPF 50, som giver en medium eller høj dækning til huden. Carroten solcreme kommer også i en praktisk sprayform, som gør den let at spraye direkte på huden.


Se udvalget af Carroten og Carroten Tanning hos Med24.dk - Køb med det samme og opnå fri fragt fra 349 kr.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.