Canosan

Canosan er et naturligt ledtilskud designet til at støtte og vedligeholde hunde og kattes ledfunktion. Læs mere om Canosan her

3 Produkt(er)

Canosan - naturens eget "smøremiddel"

Canosan er et fodertilskud designet til at støtte funktionaliteten i både hundens og kattens led. Dette opnås ved at tilføre dyrene naturlige næringsstoffer via tilskuddet. Mange hunde og katte kan være tilbageholdende med at tage medicin eller tilskud, men Canosan er formuleret med en smag, der gør det til en lækker godbid for de fleste kæledyr. 

Hvorfor Canosan?

Omkring 50% af alle hunde over 6 år oplever smerter og stivhed i leddene. Dette kan skyldes naturlig aldring, slidskader eller udvikling af lidelser som slidgigt. Canosan bruges til at styrke og vedligeholde hunde og kattes bevægeapparat. Det er vigtigt at være opmærksom på tegn på ledproblemer hos dit kæledyr og søge råd fra en dyrlæge, hvis nødvendigt. 

Om Boehringer Ingelheim

Canosan er en del af Boehringer Ingelheim Animal Health, en forskningsbaseret veterinærmedicinsk virksomhed med en global tilstedeværelse i 99 lande. Med over 10.000 ansatte på verdensplan er Boehringer Ingelheim dedikeret til at forbedre dyresundheden globalt. Hvad gør Canosan?

Canosan er designet for at give leddene de nødvendige næringsstoffer. Dette tilskud indeholder GLME, som er et ekstrakt fra den grønlæbede musling, rig på naturlige glykosaminoglukaner. Disse omdannes til stoffer, som allerede findes i dyrets krop, og bidrager til den brusk, der beskytter leddene. Ved regelmæssig fodring med Canosan understøttes leddenes naturlige funktion. 

Canosan er velegnet til hvalpe, killinger, unghunde, voksne og ældre dyr, og fungerer som en hjælp til hunde og katte med ledbesvær. Det kan sikkert kombineres med andre behandlinger, som din dyrlæge måtte foreslå, herunder smertekontrol og antiinflammatoriske midler. Sådan doserer du Canosan

Canosan kan gives alene eller i forbindelse med dit kæledyrs almindelige kost. Vær obs. På ikke at give Canosan til kæledyr med skaldyrsallergi. 

Du kan se doseringen af Canosan her: 

Dosering af Canosan 600 mg tabletter til katte:

Vægt Tabletter pr. dag 1 bøtte rækker i ca.:
< 5 kg 1 tablet 60 dage
5-10 kg 2 tabletter 30 dage
> 10 kg 3 tabletter 20 dage

Dosering af Canosan pellets til hunde:

Vægt Måleskeer pr. dag 1 bøtte rækker i ca.:
< 10 kg ½ skefuld 180 dage (6 måneder)
20-30 kg ¾ skefuld 120 dage (4 måneder)
30-40 kg 1 skefuld 90 dage (3 måneder)
40-50 kg 1 ¼ skefuld 75 dage (2,5 måneder)
> 50 kg 1 ½ skefuld 60 dage (2 måneder)

Dosering af Canosan 2g tabletter til hunde:

Vægt Tabletter pr. dag 1 bøtte rækker i ca.:
< 5 kg 1 tablet 60 dage
5-10 kg 2 tabletter 30 dage
> 10 kg 3 tabletter 20 dage

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.