Byoms Sleep Mist - Probiotic Aroma Therapy - 200 ml

1
Se alle produkter fra Byoms
Varenummer: 59666

Sleep Mist med probiotika

Oplev en dyb og afslappende søvn med Sleep Mist fra Byoms. Denne magiske spray er nøglen til en afslappende søvnoplevelse, beriget med æteriske olier af lavendel, ylang ylang og bergamotte samt probiotika. 

Byoms Sleep Mist er designet til at fremme afslapning og forbedre din søvnkvalitet. De beroligende og afslappende egenskaber i lavendel, ylang ylang og bergamotte æteriske olier er kendt for deres beroligende og afslappende egenskaber. 
Forestil dig en fredfyldt atmosfære, der hjælper dig med at sove godt om natten. 

Sleep Mist indeholder også probiotika, der giver en ekstra fordel for din sundhed. Disse gode bakterier hjælper de med at eliminere uønskede bakterier i dit sengemiljø og især på din hovedpude. 

Brugen af  Sleep Mist er enkel og nem. Du kan sprøjte den direkte på din pude eller sengetøj og skabe en himmelsk duft omkring dig. Alternativt kan du sprøjte den i dit soveværelse og omslutte dig selv i en fredfyldt og afslappende atmosfære. Vær tryg ved, at vores produkt er fremstillet af naturlige ingredienser og er fri for skadelige kemikalier. Optimer din søvnoplevelse og vågn op til en verden af energi og velvære med Byoms Sleep Mist!

Egenskaber

  • Naturlige og skånsomme ingredienser
  • Forbedret søvnkvalitet via beroligende og afslappende effekt
  • Nem at bruge

Anvendelse

byoms SLEEP MIST er klar til brug og skal ikke fortyndes. Ryst flasken før brug. Spray på hovedpude, dyne osv. før du går i seng.

Allergener: Benzylbenzoat, Benzylsalicylat, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugonol, Geraniol, Isogenol, Linalool, d-Limonene

Indhold: 200 ml

Ingredienser:

Citrus aurantium bergamia frugtolie, Lavandula angustifolia olie, Cananga odorata blomsterolie, Citrus Aurantium blade/kvistolie, Citrous Sinensis Peel Oil Expressed, Citrus Paradisi Peel Oil, Mikroorganismer

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Byoms
Varenummer: 59666

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.