By Stær

Danskdesignet hårpynt til både børn og voksne, som hjælper dig med at udtrykke din personlige stil, i en prisklasse, hvor alle kan være med. Udforsk vores store udvalg af By Stær hårelastikker, hårklemmer og andet tilbehør, eller læs mere om det danske brand lige her

92 Produkt(er)

By Stær - dansk håndlavet hårpynt til både store og små

Materialisten Camilla S. Stær startede brandet By Stær i 2014, da hun ikke syntes, hun kunne finde tilbehør til håret, som levede op til hendes standarder til hendes egen datter. I årene efter er det kun gået fremad med By Stærs hårpynt og accessories, der nu sælges både i Danmark og i udlandet. Virksomheden består af 2 mærker: Bow's by Stær, der dækker over pynt til piger og drenge fra 0-14 år, samt By Stær, hvor produkterne er designet til teenagere og voksne. Produkterne kan dog bruges af alle og enhver uanset alder og køn. 

Fra By Stær finder du alt, hvad du skal bruge, for hurtigt og nemt at sætte en flot frisure med et ekstra fint touch. I sortimentet finder du både smukke hårklemmer, uundværlige basisdele såsom hårnåle, store scrunchies samt et væld af hårelastikker i alle regnbuens farver. Uanset om du går efter et neutralt, classy eller feminint look kan du med garanti finde et stykke hårpynt fra By Stær, der passer lige til din stil, og desuden ligger produkterne i en prisklasse, hvor alle kan være med. 

Kvalitets hår-accessories til enhver smag

By Stær designer alle deres produkter selv, og hver en del er håndlavet af gode materialer, så du er garanteret en høj kvalitet og dansk håndværk. Hvad enten du køber en By Stær hårklemme, et By Stær hårelastik eller noget helt tredje, kan du være sikker på, at du har et produkt, som hverken slider på dit eget eller dit barns fine hår. Al deres hårpynt er så vidt muligt fremstillet af øko-tex certificerede materialer, og alle metaldele er nikkelfri. Udforsk det store produktudvalg, og udtryk dig selv med By Stærs farverige tilbehør til håret. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.