Brita

Brita vandfilterkande

Læs mere om produkterne fra BRITA.

8 Produkt(er)

BRITA

Hvad gør en BRITA-vandfilterkande?

Med BRITA-kanderne kan du reducere kalk og klor samt fjerne tungmetaller som kobber og bly fra dit drikkevand. Processen er nem og kræver kun en kande/beholder samt et filter.

Postevandet hældes direkte ned i kanden gennem filtret, hvilket gør BRITA-kanden ligeså nem at anvende som almindelige kander. Filteret i kanderne bør skiftes mindst 1 gang om måneden - BRITA-kanderne indeholder smart memo-system, som indikerer, hvornår det er tid til skift.

En BRITA-kande/beholder er nem at betjene. Vask blot kanden, indsæt det medfølgende filter, fyld vand i kanden og sæt på køl. Når vandet er løbet igennem, er det klart til at blive drukket.

Kan kanderne fra BRITA bruges på rejsen?

Du kan med fordel tage en BRITA-kande med filter med på rejsen. Når du filtrerer vandet i de lande, hvor der er tilsat klor i postevandet, vil filtret hjælpe med at reducere den kraftige smag af dette. Du bør dog være helt sikker på, at vandet er rent, da filtret kan ikke fjerne eventuelle bakterier og vira.

Forlæng kaffemaskinens levetid

Den største trussel mod blandt andet espressomaskiner og andre kaffeapparater er den høje mængde af kalk i det danske vand. Ved brug af filtreret vand i dine kogeappater vil du mindske kalkaflejringer og forlænge levetiden.

Varianter

BRITA Elemaris XL vandfilterkande:
- Fås i sort 
Elegant og innovativ vandfilterkande med unik Maxtra+ MicroFlow-teknologi, som effektivt renser dit drikkevand for tungmetaller, kalk, klor og pesticider.

BRITA Elemaris vandfilterkande:
- Fås i farven hvid.
Lille version af Elemaris XL-kanden. Har en samlet kapacitet på 2,4 liter vand.

BRITA Marella XL vandfilterkande:
- Fås i farverne blå og hvid.
Vandfilterkande med Maxtra+ MicroFlow-teknologi, klaplåg for ekstra nem påfyldning samt memo-funktion, som husker dig på, når det er tid til at skifte filterpatron.

BRITA Marella vandfilterkande:
- Fås i farverne hvid og grå.
Lille version af Marella XL-kanden. Har en samlet kapacitet på 2,4 liter vand.

BRITA Flow vandbeholder:
Super smart vandbeholder til køleskabet - ideel til større familier eller på kontoret. Den er nem at betjene - selv for børn - og filtrerer vandet i takt med, at det tappes fra hanen på beholderen. Har en samlet kapacitet på hele 8,2 liter vand.

BRITA Maxtra+ vandfilterpatron:
- Fås som 2-pak, 4-pak eller superøkonomisk 6-pak.
Passer til alle BRITA-kander samt Flow-vandbeholderen. Filtret indeholder aktivt kul fra kokosnøddeskaller, som effektivt renser dit drikkevand for tungmetaller, kalk og smagspåvirkende stoffer som klor.
Hvert filter rækker til 30 dages brug.

BRITA Fill & Go Active vandfilterflaske:
- Fås i flere farver.
Superpraktisk, klembar drikkeflaske i BPA-fri plast, som er perfekt at have med på farten. Anvendes sammen med MicroDisc-vandfilter, som filtrerer dit drikkevand, mens du drikker det.

BRITA MicroDisc vandfilter:
Lille, smart vandrensningsfilter udviklet specielt til filterflaskerne Fill & Go Active og Vital. Reducerer effektivt drikkevandets indhold af kalk, klor og tungmetaller, mens vandets mineraler bibeholdes.

OBS.

Filter medfølger ved køb af alle BRITA-kander eller -beholdere.
Vi anbefaler dog, at du altid har et ekstra, når det er ved at være tid til at skifte.

Køb BRITA-produkter hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi en lang række produkter fra Brita. Køb hos os i dag - billigt og nemt.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.