Brita

Brita vandfilterkande

Hvad gør BRITA en vandfilterkande

Med Brita kanderne kan du reducere kalk og klor samt fjerne metallerne, så som kobber og bly. Processen er nem og kræver kun en kande/beholder samt et filter. Når vandet er løbet gennem filtret kan du med det samme mærke at vandet er blevet blødere og smagen samt lugten er anderledes og bedre end det der kommer fra vandhanen.

Vandet fra vandhanen hældes direkte ned i kanden gennem filtret, hvilket gør Brita kanden lige nem at anvende som almindelige kander. Filteret i kanderne skal skiftes ca. 1 gang om måneden, men med det smarte nye system på Brita kanderne er der en datoindikator som fortæller dig præcis hvor lang tid der er til filtret skal skiftes.

En brita kande/beholder er nem at betjene. Blot vask kanden, indsæt det medfølgende filter, fyld vand i kanden og lad det løbe igennem. Sæt herefter kanden på køl og så snart det er løbet igennem er det klar til at blive drukket.

Kan kanderne fra Brita bruges på rejsen

Du kan med fordel tage en Britakande med filter med på rejsen. Når du filtrere vandet i de lande hvor der er tilsat klor vil dette kunne reducere den kraftige smag  af dette. Du vil altså kunne forbedre smagen kraftigt. Dog skal du være sikker på at vandet er rent for filtret kan ikke fjerne bakterier og vira.

Folæng kaffemaskinens levetid

Den største trussel mod blandt andet espressomaskiner og andre kaffemaskiner, er den høje mængde af kalk i det danske vand. Derfor bør du altid filtrere vandet for kalk, f.eks. med en brita vandfilterkande.
Når vandet er filtreret for kalk forhindres dermed kalkaflejrer så køkkenmaskiners levetid forlænges.

Filter medfølger ved køb af alle Brita kander eller beholdere.

Vi anbefaler du altid køber ekstra filtrer, så du altid har et filter når det er tid til at skifte.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.