Boody

Læs mere om det lækre bambustøj fra Boody her.

67 Produkt(er)

Boody

Godt for dig - og vores planet

Australske Boody er et ungt og innovativt tøjbrand grundlagt i Sydney i 2011. Med kompromisløs komfort, miljø og sundhed som absolutte topprioriteter har de skabt en kollektion af moderne, stilrene kvalitetsdesigns, som passer perfekt ind i enhver basisgarderobe.

Hvorfor bambus?

Bambus er fra naturens side udstyret med en række fantastiske egenskaber. Planten vokser ekstremt hurtigt - enkelte arter op mod en meter om dagen - og kan dyrkes helt uden brug af hverken pesticider, insekticider eller kunstig vækstfremmer. Herudover producerer en bambusplantage ca. 30% mere ilt end et tilsvarende areal beplantet med træer og optager mere CO2.

Tøj fremstillet af bambusfibre er naturligt varmeregulerende, svedtransporterende, åndbart samt bakterie- og svampeafvisende. Derudover er det vidunderligt blødt og velegnet til personer med følsom hud med tendens til eksem, psoriasis og allergi.

Køb lækkert basistøj fra Boody hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi et stort udvalg af Boody til både mænd og kvinder. Køb hos os i dag - billigt, nemt og bæredygtigt.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.