Bodylab Bcaa

Hvad er BCAA?

Den internationale betegnelse for BCAA er “Branched Chain Amino Acids”. BCAA er på dansk kendt som “forgrenede aminosyrer”. Når man taler om aminosyrer, skelner man mellem de essentielle og ikke-essentielle aminosyrer. I alt findes der 20 forskellige aminosyrer i kroppen, hvoraf 8 af dem er gavnlige især for sportsudøveren og den fitness-glade.

Kroppen er dog ikke selv i stand til at danne de essentielle aminosyrer, og de skal derfor indtages enten gennem føden eller som tilskud. De ikke-essentielle aminosyrer, som der findes 12 af, kan kroppen derimod selv producere ud fra andre stoffer.

BCAA fra det anerkendte brand Bodylab er netop et kosttilskud, der indeholder aminosyrerne Isoleucine, Leucine og Valine, som alle er essentielle aminosyrer.

Aminosyrernes betydning

Som nævnt er de forgrenede aminosyrer gavnlige, såfremt man styrketræner, men de er derudover også essentielle i forbindelse med vægttab. Det skyldes at aminosyrerne i BCAA fra bodylab har en anti-katabolk effekt. Denne effekt sørger for at kroppen er i stand til at mindske nedbrydningen af muskelvæv, således du undgår at miste muskelmasse i forbindelse med træning - Og jo større muskelmasse du har, desto højere forbrænding vil du også have. 

BCAA virkning

Hvad gør BCAA? Bodylab har sørget for at sammensætte en BCAA bestående af 3 unikke fordele, for dig, der er en regelmæssig sportsudøver eller lignende. Deres BCAA sørger nemlig for at øge din muskelgenopbygning efter træning, skabe grundlag for en hurtigere restitution samt bidrager det til mindskelse af muskelømhed.

Aminosyrerne virker lige såvel som andre aminosyrer i kroppen, og de bryder derfor heller ikke med kroppens naturlige balance.

Hvordan kan BCAA øge muskelgenopbygning?

Spørgsmålet kunne ligeledes være: Hvad er BCAA godt for? De forgrenede aminosyrer i BCAA er stort set uundværlige og kaldes da også for kernen i muskelgenopbygning. Det skyldes at vores muskler er opbygget af specifikke proteiner, der under og efter træning kræver større tilførsel af protein. 

Som velkendt bliver vores muskler nedbrudt under træning, hvilket skaber grundlaget for, at de kan restituere, bygge sig større og stærkere. Det er netop på dette punkt, at vores muskler kræver en hjælpende hånd, da de næringstoffer, der giver musklerne muligheden for at blive større kun kan tilføres gennem kosten eller tilskud. Hvis ikke vi sørger for at få de rette stoffer, vil musklerne blive nedbrudt, og vores ønske om en sundere og stærkere krop vil falde til bunden. 

MEN det er netop her, at et kosttilskud med BCAA giver en gylden og hjælpende hånd. Tilskuddet fra det velkendte helsebrand Bodylab giver dig nemlig de aminosyrer, kroppen behøver til muskelgenopbygningen, så du kan bidrage til både vægttab eller muskelopbygning i forbindelse med din træning. 

Hvornår skal man tage BCAA? 

Skal man tage BCAA før eller efter træning? Det er mange i tvivl om, men BCAA kan egentlig indtages på alle tidspunkter af døgnet - både før, under eller efter træning. Hvis du derimod ønsker, at sikre din krop har rigeligt med de essentielle aminosyrer, så det kan bidrage til musklerne igennem hele træningen, kan det dog bedst svare sig at indtage Bodylabs BCAA lige inden træning.

BCAA pulver

BCAAA er pulver og mange kender kosttilskuddet og dets nyttige næringsstoffer fra den såkaldte BCAA drik eller shake – Her er der egentlig blot tale om en dosering af det lækre og velsmagende pulver, som sammen med vand giver dig en fornem forfriskning, kombineret med de nærende stoffer din krop behøver i forbindelse med muskelopbygning.

Køb BCAA fra Bodylab hos Med24.dk

Hos Med24 finder du Bodylabs kvalitetsbetonede BCAA, der er et helt fornemt tilskud med 3 af de essentielle aminosyrer. Du kan finde alle deres velsmagende varianter hos os. Kundernes favoritter er heriblandt: Ice Tea Peach, Tropical Pineapple samt Strawberry Kiwi. Hvad er din?

Du finder BCAA fra Bodylab til skarpe priser og med muligheden for fri fragt ved køber over 200,- DKK! Er du yderligere interesseret i Bodylabs fantastiske produkter, så kan du finde resten af vores udvalg lige her.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.