BIOselect

BIOselect produkter kan købes billigt online hos Med24
BIOselect er et enestående udvalg af økologisk certificeret naturkosmetik af meget høj kvalitet, helt specielt fremstillet for at give en fuldstændig naturlig behandling og beskyttelse af hud og hår. Inspirationen til at fremstille disse produkter er kommet fra en historisk kendt kretensisk plante, diktamo (også kendt som vild polej), som blev brugt til at lindre og beskytte huden mod betændelse og som hjalp til heling og rensning af sår og skrammer. 

 Hvert enkelt af BIOselects hudplejeprodukter er beriget med et specielt udvalg af naturligt aktive ingredienser, økologisk fremstillet hvor det overhovedet er muligt, med henblik på specialiseret hudpleje.

 
Produkterne indeholder ikke parabener, kunstige farvestoffer, syntetisk råmaterialer, petroleum, kemiske afledningsprodukter/ derivater, risikable kemiske konserveringsmidler eller syntetiske dufte - og er alle tilpasset retningslinierne fremsat af European Organic Certification Organisations for cosmetic products.
12 Produkt(er)

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.