BIOselect

BIOselect

BIOselect produkter kan købes billigt online hos Med24
BIOselect er et enestående udvalg af økologisk certificeret naturkosmetik af meget høj kvalitet, helt specielt fremstillet for at give en fuldstændig naturlig behandling og beskyttelse af hud og hår. Inspirationen til at fremstille disse produkter er kommet fra en historisk kendt kretensisk plante, diktamo (også kendt som vild polej), som blev brugt til at lindre og beskytte huden mod betændelse og som hjalp til heling og rensning af sår og skrammer. 

 Hvert enkelt af BIOselects hudplejeprodukter er beriget med et specielt udvalg af naturligt aktive ingredienser, økologisk fremstillet hvor det overhovedet er muligt, med henblik på specialiseret hudpleje.

 
Produkterne indeholder ikke parabener, kunstige farvestoffer, syntetisk råmaterialer, petroleum, kemiske afledningsprodukter/ derivater, risikable kemiske konserveringsmidler eller syntetiske dufte - og er alle tilpasset retningslinierne fremsat af European Organic Certification Organisations for cosmetic products.
Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.