Bio-Strath

Strath (tidligere Bio-Strath) er naturlige kosttilskud med gærceller og over 50 forskellige urter, som du og din familie kan bruge som et boost til jeres immunforsvar! Strath kan bruges af både børn og voksne, så hele familien kan få glæde af det effektive kosttilskud.

Hvad er Strath? | Sådan doserer du Strath | Straths virkning | Styrk dit immunforsvar med Strath

Strath – For et sundt og stærkt immunforsvar

Immunforsvaret er kroppens fornemste beskyttelse mod sygdomme, infektioner og bakterier generelt. Det er derfor vigtigt, at vi passer godt på os selv, og sørger for at bibeholde dets optimale virkning. Strath, der tidligere var kendt som Bio Strath, har haft succes i mere end 50 lande verden over, hvilket er resultatet af præcist og videnskabeligt baseret arbejde indenfor sundhed og immunsystemet.

Strath er bestående af 100% naturlige kosttilskud, der er udvundet af gærsvampe, og indeholder hele 61 vitale næringsstoffer! Du og din familie kan nu være med til at booste jeres immunforsvar med Strath kosttilskud. 

Hvad er Strath?

(Bio) Strath blev udviklet af Walther Strathmeyer, der besad en stor interesse og passion for planter og virksomme urter, der kunne bidrage til menneskets sundhed. Han begyndte produktionen af sit eksklusive og helt naturlige kosttilskud Strath på en lille fabrik i Alperne og har solgt disse populære produkter lige siden 1961.

Strath kosttilskud er baseret på naturlægemidler, og de er fremstillet gennem en hel særlig gæringsproces, hvor gær bliver fodret med en række eksklusive urter. Herefter igangsættes en proces, hvor gærcellerne optager de aktive og nyttige stoffer fra urterne.

I slutningen af processen nedbrydes cellevæggene i gærcellerne, så det aktive indhold bliver frigivet, og du får netop det, der skal til for at nære og afhjælpe din krop i Strath tilskuddet.

Dosering og former

De Schweiziske produkter er et resultat af høj kvalitet, hårdt arbejde og moderne viden, der tilsammen har skabt tilskud, der bidrager til at styrke hele kroppen. Du kan finde Strath både som dråber, eliksir og tabletter. Hvor meget du skal tage af Strath afhænger af, om du er voksen, barn over 12 eller om det er til børn under 12. Du kan læse mere om dosering under de enkelte produkter.

Straths virkning

De 61 forskellige vitalstoffer og 50 forskellige urter, der findes i Strath, har hver især deres bidrag til sundhedsfremmende egenskaber. Deres virkning er igennem ovennævnte proces blevet optimeret mest muligt, og de er gjort let fordøjelige, så Straths effekt gerne skulle hjælpe dig til et bedre sundhed og velvære - bl.a. ved styrkelse af immunforsvaret.

Hovedingrediensen er den såkaldte gærsvamp Saccharomyces cerevisiaes, som vi kender fra bagværk og brygning. Det virker for nogle helt forkert, at denne skal kunne indgå i et kosttilskud, men det er helt sikkert og naturligt at anvende. Gæren indeholder nemlig en række aktive stoffer, der bidrager til kroppens naturlige mikroflora.

Ved at styrke kroppens naturlige små mikroorganismer og celler, styrkes alt fra det lokale immunforsvar, slimhinder og den barriere, der findes mellem tarmvæg og blodbaner. 

Derfor er immunforsvaret vigtigt

Kroppen skal dagligt bekæmpe massevis af bakterier, udefrakommende sygdomme og mikroorganismer. Alt kontakt med genstande og personer – ja, selv luften udsætter os for faren for at blive ramt af en forkølelse m.m. Vi beskytter os selv mod disse ved hjælp af immunforsvaret, men er dit immunsystem ikke stærkt nok, er du blottet for flere af de sygdomsfremkaldende bakterier.

Ved varieret kost, motion, rigelige mængder af vand samt næringsstoffer bidrager du selv til et optimalt immunforsvar. Mange lever dog ikke op til alle kriterierne og er derfor ekstra udsatte, når influenzasæsonen er over os.

Strath er til for at bidrage til dit immunforsvar, så du kan booste din sundhed og stå klar til at bekæmpe unødvendige forkølelser og bakterier. Kosttilskuddet er nemlig næringsrigt og indeholder alt du behøver, for at bidrage til et sundt og stærkt immunforsvar.

Kosttilskuddet kan anvendes trygt af både børn og voksne, da det ikke indeholder nogen form for farvestoffer, konserveringsmidler, aromastoffer samt andre skadelige eller allergifremkaldende stoffer.

Vores kunders favoritter

Strath dråber: Dråbe-tilskuddet kan blandes med saft eller i maden, og er et helt unikt kosttilskud, som bidrager til bedre modstandskraft hos alt fra voksne, gravide og ammende til børn, atleter og ældre.

Strath eliksir: Kan anvendes af alle, og bidrager til et sundt og stærkt immunforsvar med sit indhold af 61 forskellige livsvigtige næringsstoffer. 

Køb et udvalg af Strath hos Med24.dk

Hvem ønsker ikke at bidrage til et stærkt og forsvarsdygtig immunforsvar? Du kan nu købe de eksklusive kosttilskud til immunsystemet fra Strath hos Med24.dk til skarpe priser og gode tilbud. Du har derudover muligheden for fri fragt samt dag til dag levering!

Tag vare om dig selv og kærlig hånd om dine børn ved at bidrage til bekæmpelsen af bakterier fra legepladsen, hjemmet, arbejdspladsen og skolen med Strath kosttilskud.  

Se hele udvalget lige her!

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?