BIBS Supreme

26 Produkt(er)

BIBS Supreme sutter

BIBS Supreme er en eksklusiv sut med et bredt skjold. BIBS sutterne er lavet med en symmetrisk, flad og dråbeformet nipple, som er perfekt til babyer, der foretrækker en flad nipple. BIBS sutter Supreme har et symmetrisk skjold, så sutten altid vender korrekt i babyens mund. Suttens skjold er designet med store huller i begge sider, så der kun er minimal kontakt med huden, og chancerne for at spyt og savl samler sig og danner udslæt og røde knopper reduceres. BIBS Supreme suttens skjold er lavet af 100% fødevaresikkert materiale og fri for BPA, PVC og ftalater.

BIBS Supreme silikone sutten er lavet med en glat, gennemsigtig nipple af fødevaregodkendt silikone. I suttens nipple er der et mønster, som er med til at gøre silikonen ekstra stærk og modstandsdygtig. Sutten kommer også i deres BIBS Supreme latex version, hvor suttens nipple er lavet af naturgummilatex, som er et naturligt materiale, der stammer fra gummitræer. Naturgummilatex er et superblødt, elastisk og slidstærkt materiale, som minder meget om morens bløde brystvorte. Latex sutter bør skoldes i stedet for at koges. Uanset materiale bør du udskifte sutterne hver 4.-6. uge af sikkerhedsmæssige og hygiejniske årsager.

BIBS Supreme sutten kommer i forskellige størrelser, nemlig BIBS Supreme str. 1 og BIBS Supreme str. 2. Størrelse 1 er velegnet til babyer fra 0+ måneder, mens størrelse 2 er god til babyer fra 6+ måneder. Begge størrelser af Supreme sutten kommer med nipple af silikone og naturgummilatex.

BIBS Supreme Glow

Supreme sutten kommer også i det smarte glow design. BIBS Supreme Night sutten har en praktisk, selvlysende effekt. Natsutten gør det nemt for både babyen og forældrene at finde sutterne i mørke, hvilket ofte ellers kan skabe frustration. Du får sutten til at lyse op, ved at holde sutten op til en lampe i 5 sekunder for at aktivere effekten. Herefter vil sutten lyse i 8+ timer.


Hos Med24.dk kan du se det store udvalg af både de originale BIBS Supreme sutter samt BIBS Supreme Glow sutterne. Køb allerede i dag med hurtig levering!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.