BIBS Couture

17 Produkt(er)

BIBS Couture sutter

BIBS Couture er en anatomisk sut, der er designet med et bredt skjold formet som en sommerfugl. Den anatomiske nipple er buet i toppen, så den har en naturlig pasform i babyens gane. Suttens nipple har en vinklet spids, så babyen let kan placere sin tunge. Couture sutten har et skjold med store huller, som mindsker risikoen for spyt og savl kan ophobe sig og skabe udslæt omkring munden.

Deres BIBS Couture sut kommer i to forskellige størrelser, hvor både skjoldet og brystvortens størrelse følger hinanden. BIBS Couture str. 1 er udviklet særligt til nyfødte fra 0+ måneder, mens BIBS Couture str. 2 er velegnet til babyer fra 6+ måneder. BIBS Couture sutten kommer også i det selvlysende night design. BIBS Couture Glow sutten lyser i mørke, så både babyen og forældrene let kan finde sutten - også om natten! Natsutten lyser i minimum 8 timer, fra effekten er aktiveret. Den selvlysende effekt aktiveres let ved at holde sutten op til en lampe i 5 sekunder.

BIBS Couture Latex vs. BIBS Couture Silicone

Begge størrelse Couture sutter kommer med både en nipple af naturgummi og silikone. BIBS Couture Latex sutten er lavet af naturgummilatex, som er et naturligt materiale, der stammer fra gummitræer. Latexen fremstilles af den klæbrige væske fra Hevea-træet, hvorfra væsken raddineres til det brune/gullige gummi, som vi kender fra sutterne. Naturgummilatex er et superblød, elastisk og slidstærkt materiale, der minder meget om moderens brystvorte. Latex har en naturlig ældningsproces og påvirkes bl.a. af UV-lys, luft, spyt og varme. Det elastiske materiale gør det muligt for suttens nipple at ændre form og størrelse på grund af det stærke vakuum, der opstår når babyen sutter. Derfor kan suttens nipple i nogle tilfælde også udvikle sig, hvis du ikke udskifter den i tide.

BIBS Couture Silikone sutten er i stedet lavet med en nipple af silikone. Silikone er industrielt fremstillet og er både allergivenligt, lugtfrit og smagsneutralt. Sutterne er lavet af fødevaregodkendt silikone, som er uden BPA, PVC og ftalater. Den glatte og gennemsigtige silikone er ikke nær så blød som latex, og bevarer derfor også bedre sin form og ældes ikke på samme måde.

Der er ikke et materiale, som er bedre end et andet. Begge er gode på hver sin måde og har forskellige egenskaber. Nogle babyer foretrækker enten latex eller silikone, mens andre ikke har nogen præferencer. Det er derfor vigtigt at du prøver dig frem, for at finde lide netop den sut, som din baby bedst kan lide. Til netop dette formål kan du med fordel prøve BIBS Try-It Collection, der kommer med fire forskellige sutter fra BIBS med både latex og silikone nipple.


Køb de mange forskellige sutter fra BIBS hos Med24.dk og find lige netop den sut, som passer bedst til dit barn! Vi tilbyder hurtig levering og fri fragt fra 349 kr.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.